2777
2789

چییییی؟!!!!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیدی؟ بزن گوگل نوشته بود

یا خدا

آخه توی سایت دانشگاه هیچی ننوشته بود

فقط گفته از ۱۳ شهریور انتخاب واحده🥴

شما رشته تون چیه؟!!!!!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یا خداآخه توی سایت دانشگاه هیچی ننوشته بودفقط گفته از ۱۳ شهریور انتخاب واحده🥴شما رشته تون چیه؟!!!!!

ارع منم دیدم ولی گوگل تازه اومده بود از ۱تا ۱۵شهریور انتخاب واحده از ۱۷هم کلاسا شروعه. من تربیت بدنی عزیزم

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
ارع منم دیدم ولی گوگل تازه اومده بود از ۱تا ۱۵شهریور انتخاب واحده از ۱۷هم کلاسا شروعه. من تربیت بدنی ...

الان من چک کردم، این بود👇

زمان شروع کلاس های دانشگاه آزاد ترم مهر برای دانشجویان از سوم مهر ماه ۱۴۰۳ آغاز می شود.

الان من چک کردم، این بود👇زمان شروع کلاس های دانشگاه آزاد ترم مهر برای دانشجویان از سوم مهر ماه ۱۴۰۳ ...

براساس این دستورالعمل ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی، گروه علوم پزشکی از تاریخ اول شهریور 1403 تا 15 شهریور 1403 و زمان شروع کلاس‌ها برای نیمسال اول سال تحصیلی 17 شهریور ماه 1403 است.

براساس این دستورالعمل ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی، گروه علوم پزشکی از تاریخ او ...

ااا چی بگم🥴🤦🏻‍♀️🗿

ایشالا که کذبه🤣🤣🤣

منظورش رشته های گروه تجربی نیست احیانا؟!

یه خرده گیج شدم!!!

ااا چی بگم🥴🤦🏻‍♀️🗿ایشالا که کذبه🤣🤣🤣منظورش رشته های گروه تجربی نیست احیانا؟!یه خرده گیج شدم!!!

خودمم نمیدونم😂