2777
2789
عنوان

ویروس جدید تهوع استفراعو کسی گرفته

224 بازدید | 11 پست

سلام خانما شبتون بخیر.

امشب خونه پدرشوهرم بودیم.ظاهرا بچه جاریم همین ویروس جدیدو گرفته من وقتی متوجه شدم که دیگه داشتیم میرفتیم که اون یکی جاریم گفت بهش اندانسترون‌بده ک گفتم چشه گفت‌تهوع داره احتمالا امروز گرمازده شده.(جاری اون یکیم بچه هاش چند هفته پیش درگیر این بیماری شدن دیگه ترسی نداشت).انگار که فهمیدن من یه کم‌ترسیدم ابنطور گفتن.گفتم خب نکنه ویروسه گفتن نمیدونیم والا....

خدا شاهده منم دوتا بچه کوچیک دارم وقتی مریض میشم تا بتونم‌از خونه پدرسوهرم دوری میکنم مبادا بقیه مریض شن.الان این واقعا حق الناس نیست که راحت بچه مریض رو بیارن بین بچه ها؟!

من واقعا الان احساس تهوع دارم.دخترمم حس میکنم یه کم تب داره بدنش داغه.

کسی تجربه ای داره از این بیماری؟

آره دختر منم گرفت فقط فکر کنم از طریق غذای دهنی منتقل میشه مثلا لیوان دهنی مریض رو یکی دیگه باهاش آب بخوره...

بردمش دکتر بهش سفکسیم و تب بر استامینافن داد..

اولش هم سرم و آمپول ضد تهوع داخل سرم زد...

یه دو سه روز طول میکشه خوب میشه ان شاء الله فقط سعی کن ده روز کامل رو سفکسیم بدی به بچت تا مقاوم به درمان سفکسیم نشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلپر نسابیده نصف قاشق چایخوری با نبات و لیمو امانی و نعنا دم کن بخورین عالیه برای این ویروس

ممنونم.

متاسفانه بچه هام دمنوش به راحتی نمیخورن .

علایمش تبه و اسهال و استفراغه؟

آره دختر منم گرفت فقط فکر کنم از طریق غذای دهنی منتقل میشه مثلا لیوان دهنی مریض رو یکی دیگه باهاش آب ...

خدا کنه اینطور باشه و دخترم درگیر نشه.چون ما اگ خدا بخواد راهی کربلا هستیم بخوام اینطوری برم واقعا نمیشه

آره دختر منم گرفت فقط فکر کنم از طریق غذای دهنی منتقل میشه مثلا لیوان دهنی مریض رو یکی دیگه باهاش آب ...

بعدم اصلا دارم ب مامانم میگم من اگه همون اول بهم حقیقت رو بگن بگن فلانی بچه مریضه کاش یه مقدار بچت دوری کنه ازش خدا شاهده حتی مریصم بشم حد اقل دلم ارومه ک خودش از قبل گفته و مخفی نکرده .اما همین ک مخفی میکنن چون متاسفانه همیشگیم هست آزارم میده با این وجود هیچ وقت دلم نمیاد بچه مریضم رو ببزم حتی اگه اصرار کنه بگه مامان بریم خونه بابا جون.پریروز همه بودن من نبودم چرا چون بچم کمی سرفه میکرد گفتم گناه دارن.

بعدم اصلا دارم ب مامانم میگم من اگه همون اول بهم حقیقت رو بگن بگن فلانی بچه مریضه کاش یه مقدار بچت د ...

به جاریت هیچی نگفتی؟ بگن مریضیم و بیان چه فرقی میکنه فوقش شما نمیرید ولی اون پیرزن پیرمرد چه گناهی کردن اگه بگیرن باز بچه هاش اسیرن که 

باید با دلیل و منطق قانعش میکردی مریضن نباید مهمونی برن و بلندمیگفتی بقیه ام متوجه بشن تکرارنکنن