2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز تو عمرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 49 پست
من فقط ترسم از اینه یه وقت فیبروم بدخیم نباشه بزنه به بدنش اونوقت میمیرم دیگه

اسی جان اطلاعاتت کمه مادر.

فقط به مامانت الکی استرس میدی.

من که مامانم میخواست رحمشو در بیاره.گفتم به دکترت بگو تخمدانها رو هم در بیاره(اینجوری ایمنی ش بیشتره)

خیر بدخیم نمیشه.فقط هر ماه بخاطر فیبروم هی خونریزی دارن.جونی واسشون نمی مونه.اینهمه خونریزی ادمو ضعی ...

آها ممنون عزیزم لطف کردی دلگرم شدم از حرفاتون یه مدته قرص میخوره خونریزیش قطع شده ولی قبلش خونریزیش خیلی خیلی شدید بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی جان اطلاعاتت کمه مادر.فقط به مامانت الکی استرس میدی.من که مامانم میخواست رحمشو در بیاره.گفتم به ...

آره واقعا اطلاعاتم که من خیلی سردر نمیارم فقط تقی به توقی میخوره میشینم گریه میکنم

رحم فقطططططططططططط حکم یک کیسه رو داره که در سنین باروری یک زن؛ وظیفه ش نگهداری جنبن و رشد جنینه.

همین.

بعد از اون کسی که به سنین یائسگی نزدیک میشه اون رحم هیچ خاصیتی واسش نداره.

ایشالا سلامتی قسمت همه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منم مامانم درآورد رحمش هیچ مشکلی نداش حتی یذره عفونتم نداشت فقد بزرگ‌شده بود

الان میگه کاش زودتر درآورده بودم

خاله‌هامم دراوردن

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

منم مامانم باید رحمشو در بیاره ولی اینقد من استرس دارم ک خودش نمیدونم اونقدر استرس داشته باشه میترسم بلایی سرش بیاد چیکار کنم همه زندگیم استرسه من دلم خوشه همین ی مامانمه دعا کنید هرچی خوبه همون بشه😔

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

چندسالشونه؟رحم رو درمیارن تخمدان میمونه کار هورمونی خودشو میکنه 

و اینکه عمل سختیه ولی برا روز اول 

برش میخوره مثل سزارین 

و بعد اینکه سوند رو بکشن و راه بره همه دردا تمومه و باید مواظب بخیه باشه تا ده روز بعدشم ک بخیه کشیده میشه و راحت 

فیبرومش اگه خون ریزی شدید بده و خدایی نکرده هموگلوبین افت بده ممکنه در اثر خون ریزی چیزیش بشه