2777
2789
عنوان

ثروت عجیبی داره

237 بازدید | 3 پست

یه خاستگار واسم اومده خواهرش همسایمونه و اینا سنتی اومدن .خانوادش کاملا معمولی هستن ولی این پسره از جوونی رفته  مشهد و توی ده سال به یه ثروتی باورنکردنی رسیده بود طوری که تو کانادا و اسپانیا خونه داره، ده تا واحد خونه تو مشهد و یه برج تو فرشته تهران، اکثر کشورای اروپایی رو هم گشته عکسشو دیدم، و خیلی زمین های قیمتی تو شمال خریده، ماشینش پورش و بی ام و هستش حتی جت شخصی داره. اینا اومدن جلو دیدم سنش خیلیییی از من بیشتره پرسیدم متولد چندین اول گفتن ۶۷ بار دوم گفتن ۶۴ و یکبار که تلفنی باهاش حرف زدم از دهنش دراومد ۵۸، پرسیدم تا حالا ازدواج کردین؟ خواهرش و مادرش گفتن نه ولی وقتی با خودش حرف زدم گفت اره یه بار نامزد کردم

ازش میپرسم این همه پول از کجا اومده میگه تلاش کردم مگه با تلاش میشه به همچین ثروتی رسید؟؟ اون چیزایی که گفتم فقط جزیی از ثروتش بود

رفتیم تحقیق و مشخص شد سه بار ازدواج کرده و حتی زن سومشو تهدید به اسید پاشی کرده

شناسنامشم تغییر داده سنشو 

دو نفر هم گفتن جا*سوس هستش و کشورایی که میره هم واس کارشه نه مسافرت و به دلار پول میگیره ثروتشم از این راه هستش

واقعا ازش ترسیدم😐😐

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواستگارای عجیبی میاد واستون !!! مال ما اون زمان آدمای معمولی میومدن ،تازه توش کلی تحقیق میکردیم ...

خیلی عجیبه مطمعنم این همه ثروت با تلاش نمیاد

همه حرفاش گنگ و دروغه

مهربون بودن معجزه میکنه❤️