2777
2789

سلاممم 

کی تونستید به اون شخص ایده آلی که از خودتون دارید برسید؟ چطوری تونستید بالاخره مستقل بشید و اونطور که دوست دارید زندگی کنید؟

چه توصیه و نصیحتی برای کسایی که میخوان مستقل باشند دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم سعیمومیکنم بهترشم😍🥰

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

سلام

كار كنيد

ترجيحاً از سن كم

چون هم رزومه ميشه هم تجريه

مثلاً نگيد الان دانشجو هستم بذار درسم تموم شه بعد ميره سركار

نه، اين اشتباهه

و اينكه چه كاري باشه بستگي به علاقه ي خود فرد داره

و اينكه اگر سمت كارهاي گروعي ميريد

با همكار نه دوست بشي نه خداي نكرده دشمن

خيلي معمولي باشه رابطه

حتي اگر خدا نكرده همكار بد داشتي

نبايد بهش بها بدي كه كارت رو از دست بدي يا دلسود شي

و اينكه درامدت رو هم به احدي نگي…..

سلامكار كنيدترجيحاً از سن كمچون هم رزومه ميشه هم تجريهمثلاً نگيد الان دانشجو هستم بذار درسم تموم شه ...

خیلی ممنونم♥️

اتفاقا این روزا خیلی دارم به همین کار کردن در کنار دانشجویی فکر میکنم و دو دلم

پس شما موافق کار کردن هستید

به نظرتون کنار دانشجویی چه کاری خوبه انجام بدم؟

موفق باشید😍♥️به نظرت مهارت خاصی لازمه داشته باشیم؟اگه مشکلی نداره میتونم بپرسم برای بهتر شدن چکار م ...

من کتاب میخونم، بیشترراجع به رشتم تحقیق میکنم، یه سری اعتقاداتم دارم که اگه بخوای توشخصی بگم؟ 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
خیلی ممنونم♥️اتفاقا این روزا خیلی دارم به همین کار کردن در کنار دانشجویی فکر میکنم و دو دلمپس شما مو ...

اگر دوست داري تدريس

من دانشجويي تدريس و ترجمه انجام ميدادم

پيش دبستان زبان درس ميدادم

خیلی ممنونم♥️اتفاقا این روزا خیلی دارم به همین کار کردن در کنار دانشجویی فکر میکنم و دو دلمپس شما مو ...

اگر دوست داري تدريس

من دانشجويي تدريس و ترجمه انجام ميدادم

پيش دبستان زبان درس ميدادم