2777
2789
عنوان

پشت کنکور

243 بازدید | 21 پست

آیا قبول دارید که اگر یک موفقیت بزرگ کسب کنید، همه شکست های قبلی شما رو فراموش میکنن؟

و آیا توجه کردن به حرف های دیگران خوبه یا نه؟

اونایی که برای خودشون زندگی میکنن و به حرف دیگران توجه ندارن، تا حالا چقدر این موضوع براتون نفع داشته؟

جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد.                      (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)

کاش می‌تونستم برای خودم زندگی کنم نه به حرف دیگران

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اره قبول دارم

توجه نکردن خوبه

من میخوام توجه نکنما ولی هی سنگ میندازن جلو پام

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف دیگران اصلا برام مهم نیست اینو از عزت نفس بالام دارم

اعتماد به نفس و عزت نفست رو که ببری بالا بقیه برات پشیزی ارزش ندارن

خودت و زندگی و خودتو ببین 

بقیه رو اصلا حساب نکن

فقط خودمون برای خودمون میمونیم

بقیه انقدر درگیر مشکلات خودشونن

چه اهمیتی داره حرفشون باد هواست

از این گوش در از اون گوش دروازه میکنم

حرف دیگران اصلا برام مهم نیست اینو از عزت نفس بالام دارماعتماد به نفس و عزت نفست رو که ببری بالا بقی ...

مثلا اگه پشت کنکور بمونم و رتبه ام عالی بشه همه نمیگن چون پشت مونده تونسته؟ ببین اگه استعدادشو نداشتم حرص نمیخوردم، من بدون هیچ مطالعه ای واقعا هیچی، الان میتونم فیزیو بیارم ولی نمیخوام

جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد.                      (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)
مثلا اگه پشت کنکور بمونم و رتبه ام عالی بشه همه نمیگن چون پشت مونده تونسته؟ ببین اگه استعدادشو نداشت ...

نه همه دردو گرفتاری زیاد دارن نمیشینن به پشت کنکور موندن تو امثال تو توجه کنن پسر خوب 

بشین رو هدفت و درست تمرکز کن بقیه رو بسپار به خدا

این چیزا اصلا مهم نیست تو حاشیه نرو رو هدفت متمرکز شو

سنت کمه خبر از زندگیا نداری چقدر مردم در تکاپو هستن و گرفتارن...

ازدواج کنی میفهمی دنیا چه خبره

نه همه دردو گرفتاری زیاد دارن نمیشینن به پشت کنکور موندن تو امثال تو توجه کنن پسر خوب بشین رو هدفت و ...

دخترم

ممنون گلم

مثلا اگه پشت کنکور بمونم و رتبه ام عالی بشه همه نمیگن چون پشت مونده تونسته؟ ببین اگه استعدادشو نداشت ...

نه نمیگن

خیلی هم عالیه

خیلیا چند سال میمونن پشت تهش باز خراب میکنن شما خوب بدی مطمئنا موفقیت محسوب میشه بمون و برو پی علاقه و استعدادت

من پشت کنکور موندم امسال 

راستشو بخوای پشیمون شدم درصد هام خیلی خیلی بهتر شده ولی سنجش..ترازمو کم داده یه چشمم اشکه یه چشمم خون ای کاش پارسال میرفتم انقدر الکی خودمو وقف سنجش و برنامه های کوفتیش نمیکردم 

شما هم بیشتر فکر کن نه به خاطر حرف مردم بلکه به خاطر عمر خودت با رتبه پارسالم میتونستم دولتی بیارم ولی الکی موندم پشت که بهتر بشم که سنجش اینطوری کرد  

اینکه برم فیزیو و کلا پیراپزشکی نمیخوام

رشته هایه مدیربت چی لطفا پشت نمون وضعیت کنکور داره تغییر میکنه ساله بعد یازدهم هست امتحان دادنش و ترمیم دوازدهم باهم سخت میشه تو به رتبه و کنکوری که امسال دادی نگاه نکن شاید ساله بعد انقد سخت شه که نتونی به خوبیه این دفه رتبه بیاری من دانشگاه رفتم اذیت  کردنه خودت بخاطر دانشگاه بدرد نمیخوره 

به نظرت رتبت چند میشه ؟

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
اشتباه نکن اگه الان فیزیو میاری برو پزشکی همچین آش دهن سوزیم نیست

پزشکی نمیخوام برعکس حالم ازش بهم میخوره دارو میخوام یا دندان

اشتباه نکن اگه الان فیزیو میاری برو پزشکی همچین آش دهن سوزیم نیست

پزشکی نمیخوام برعکس حالم ازش بهم میخوره دارو میخوام یا دندان