2777
2789

ما یه سال وخورده ای عقدکردیم نامزدم پیگیرم نیست و اون جوری ک باید وقت نمیزاره . من همیشه میرفتم دنبالش و علت رو جویا میشدم اما نتیجه نمیگرفتم الان دیگ خسته شدم وخیلی از دستش عصبانی ام بنظرتون چجوری بدون این ک حرکتی بزنم  میتونم درستش کنم؟ 

گاهی اوقات یسری ادمها 

کلا ذاتن زیاد اهل پیگیر بودن نیستن

بنظرم یا خیلی مستقیم بهش بگید دارید اذیت میشید 

یا هم که این موضوع رو بپذیرید و اینقد سعی برای جبران کردن نداشته باشید 

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سراغش رو اصلا نگیر 

راجع به هیچی باهاش صحبت نکن ...خودتو مشغول کاری کن تماساشم هر ۳تا یکی جواب بده پیاماشم بی جواب بزار 

بزاز برای دیدنت التماس کنه 

....رابطه رو نمیشه یه طرفه گرم کرد 

چوب  و کبریت در کنار هم آتیش درست میکنن 

شایدم کلا سراغتو نگرفت که دیگه باید کلا ازین مرد بکشی بیرون 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خب من عقدم حالا چیکار کنم

مثل ی ادم‌بالغ باهاش بیرون قرار بزار بهش بگو باسد باهات حرف بزنم 

و بهش منطقی بگو که من از این شرایط حس بد میگیرم 

و دنبال جواب منطقی برای رفتارش باش 

ممکن سرد باشه اخلاقی ووشما گرم و عاطفی که اینحا باید برید مشاوره تا تصمیم‌نهایی بهتون بگه

بنظرتون بی محلی جواب میده؟ تا حالا بهش بی محلی نکردم

بالاخره تکلیفت مشخص میشه شاید سرش با یکی دیگه گرمه 

ازت مطمین شده که هرکاری کنه باز میمونی 

شما رفتارت اشتباهه نامزدتم آدم شما نیست مرد خوبی نیست 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲