2777
2789

سلام خانما

راستش مم از پارسال تا الان میخواستم برم کربلا خوب 

الان فرصتش پیش اومده صاحب کارم میخواد بره با بچه هاش (خانمه صاحب کارم)میگه تو هم بیا دو تومن تو من میدم بقیه شو جور کن بیا بریم دیگه خیلی اسرار داره که بریم و خوب زن مومنیه و کلا خیلی خاصه اخلاقش اینا به کنار

من کلا تو کارتم۴۷۰۰ دارم بعد رباط پامم پارست تکلیفش هنوز مشخص نیست سه شنبه قراره برم دکتر

اگر پولم تموم شه اونقدر کار نکردم که از صابکارم بگیرم تازه بدهیم داره چون یبار ده تومن گرفته بودم و...

الان اکر برم و بعدش بی پول بشم دیگه هیچکی نیست پول دکتر و مشکلاتم رو بده توی دوراهی موندم من میخوام برم ولی نگران بعدشم

لطفا یجوری ارومم کنین خانومای گل الهی دورتون بگردم امام حسین ع خواسته های قلبی تون رو بده که کمکم میکنین🤍🤲

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو نذر کن پاتم خوب میشه

پولی ک برا زیارت خرج میکنی هنوز برنگشتی جبران میشه غصه اونو نخور

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
سلامتیت واجب تر هست عزیزم

بنظرتون اگر نرم مشکلی نیست اخه هر کی یچیزس میگه یکی میگه خوب لابد امام حسین طلبیده که شرایطش جور شده چی بهتر برو دیگه و فلان

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

عزیزم💔نمیدونم چی بگم🥲

بی پولی خیلی بده صابکارم که داره عین خیالش نیست رتحت میگه میرم ولی من درگیرم تازه بابامم هنوز نرفته البته هیچ وقت نرفته از دلم بر نمیاد من برم بابام نرفته باشه

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

بنظرتون اگر نرم مشکلی نیست اخه هر کی یچیزس میگه یکی میگه خوب لابد امام حسین طلبیده که شرایطش جور شده ...

بنطر من در این شرایط سلامتیت واجب تر هست تو سفر بدتر میشی خودتو درمان کن سال دیگ برو امام حسین همیشه هست ان شالله که بازم جور میشه و میری

طلا چیزی نداری ، اگر به مشکل خوردی بفروشی یه فرصت که صاحب کارت داره میبرتت ، احتمالا بعدا هم پول بخو ...

بنظرتون برم؟ عذاب وجدان دارم بابامم تا حالا نرفته ولی من برم واییی

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

بی پولی خیلی بده صابکارم که داره عین خیالش نیست رتحت میگه میرم ولی من درگیرم تازه بابامم هنوز نرفته ...

میفهممم خیلی سخته بی پولی. اگه میخواین پیاده روی داشته باشین ببین میتونی راه بری پات بیشنر آسیب نمیبینه برو... انشاالله که پاتم زود خوب شه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بابا تو هم نمیتونی ببری ؟حتمااا برو

نه اون بخاط کرایه خونمون و خرج خونه نمیتونه بره بهش گقتم امشب گفتم بایا تو برو با داداش صابکارم گفت نه تو برو نائب زیاره هممون🥲🥲🥲

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

نه اون بخاط کرایه خونمون و خرج خونه نمیتونه بره بهش گقتم امشب گفتم بایا تو برو با داداش صابکارم گفت ...

حتما برو امام حسین علیه السلام طلبیده ، افتاده به دل صاحب کارت