2777
2789
عنوان

خانومای مغرور

284 بازدید | 19 پست

چطوری مغرور باشیم؟چطوری باکلاس باشیم؟خودتون تجربتون چیه

من خیلی سادم نمیتونم باکلاس باشم هیچ وقت.خیلی شوخی میکنم و میخندم(البته تو جمع دوستانع و خانوما)خیلی دوس دارم مغرور باشم 

منم نیستم فقط میدونم ادمهای اینجوری زیاد حرف نمیزنن درباره چیزی زیاد توضیح نمیدن لطف الکی به کسی نمیکنن زیاد با همه گرم نمیگیرن و البته به کسی هم بی احترامی نمیکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نیستم فقط میدونم ادمهای اینجوری زیاد حرف نمیزنن درباره چیزی زیاد توضیح نمیدن لطف الکی به کسی نمی ...

من تو اینطور جمعا تقریبا زیاد حرف میزنم.محبتمو از هیشکی دریغ نمیکنم حتی کسایی ک واقعا بهم بدی کردن🥲و میدونم ک محبت حقشون نیس

من قبلا به نظر بقیه مغرور بودم اما من اخلاقمه خیلی سرد برخورد میکنم  کلا آدم گرمی نیستم تو برخورد بقیه فکر میکردن خیلی مغرورم البته الان یکم بهتر شدم یه خورده گرم‌تر شدم 

منم اصلا نمیتونم با همه بگم بخندم اطرافیانم میگن مغروری نمیدونم ذاتیه این

من با غریبه اینطوریم ولی ت جمع دوستا یا فامیلا یا با خانواده همسرم نمیتونم مغرورباشم اذیتم بخاطر این موضوع

من مغرور نیستم ولی همه میگن مغرورم:/ شاید به خاطر اینه که با هر کسی صمیمی نمیشم تعداد دوستای صمیمیم محدود به یکی دو نفره به هر چیزی نمیخندم تو هر جمعی شرکت نمیکنم ، یه جورایی تودار و مرموزم،  اینا چیزاییه کا اطرافیان بهم میگن

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

منم همینم گل،ادم ارومیم ولی ب شدت خاکی

ولی متسفانه یاد گرفتم و تحربه شده برام ک بایدمغرور باشی

خس میکنم اعتماد ب نفسمون کم

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

منم نیستم فقط میدونم ادمهای اینجوری زیاد حرف نمیزنن درباره چیزی زیاد توضیح نمیدن لطف الکی به کسی نمی ...

فکر کردم منو میگی😂

بنظرت این رفتار خسته کننده نیست؟

با کسی حرف نزنی زیاد توضیح ندی ؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یکی از عمه هام نسبت ب بقیه فامیل وضع مالی خوبی داره(البته منم همسرم وضع مالیش خوبه خیییلی از عمم بهتره وضع و زندگیم)ولی عمم همیشه یجوری رفتار میکنه که همه ازش الگو میگیرن خیلی حسرتشو میخورن خودشو باکلاس میگیره.خیلییی دوس دارم منم اونطوری باشم.جوری همه ادم حسابش میکنن ک تو هرکاری باهاش مشورت میکنن

من بعد خیلی سادم.باهمه میگم میخندم.ن کلاسی میذارم ن پزی هییییچ