2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا چند وقت درد داشتي؟ بعد يه سوال بعد سزارين ميشه راحت بچه شير داد؟

تا حدود چند روز که درد شدید.دیگه به زور شیر میدی.تکون که نمیتونی بخوری.مامانم بچه‌رو میداشت رو سینم 

من که فکرمیکنم سزارین سخت تر باشه،تا جای عملش خوب بشه کلی درگیری،ولی طبیعی دردش یک روزه

کی میگه یه روزه خیلی, ها بخیه هاشون عفونت میکنه من تا یه مدت نمیتونستم راه برم ازدرد بعدش هم افتادگی,رحم پیدا,میکنی و...

اون که همیشه باهاته پاهاته
يكي ديگه هم همينو گفت يه بند انگشت گوشت ولي خب مي دونستي كه خط سزارين هم گوشت ميده؟؟؟

ازجلوت خیلی, زشتره بنظرم من که, خیلی, عذاب, میکشم بخصوص, موقع نظافت کردن

چقد درد كشيدي سر اولي؟ چند ساعت؟

تقریبا نصف شب دردم شروع شد که رفتیم بیمارستان و معاینه کردن گفتن هنوز خیلی کار داری.گفتن برو وقتی درات خیلی نزدیک شد بیا.تا صبحش درد داشتم.ساعتای ۹ صبج رفتیم.بعد از معاینه گفتن دهانه رحمم ۷ سانت بازه.دیگه بستریم کردن.ساعتای ۲ ظهر بردنم اتاق زایمان.

کی میگه یه روزه خیلی, ها بخیه هاشون عفونت میکنه من تا یه مدت نمیتونستم راه برم ازدرد بعدش هم افتادگی ...

خب مواضبت میخواد دیگه چندتا بخیه میزنن،هرروز حمام بعدشم سشوار باید گرفت اون قسمتو گرماباعث میشه هم رطوبت هم میکروب ازبین بره زخمش زودخوب بشه،ولی سزارین بخیه هاش بیشتره مراقبتشم بیشتره

واسه دخترم هانا دعا کنید سالم به دنیا بیاد
من موندم بخدا بين سزارين و طبيعي

میدونی من سر سزارینم خیلی ناراحت بودم.چون قرار بود طبیعی باشه.ولی وقتی کیسه آبم پاره شد فهمیدن نی نی پی پی کرده.سریع بردنم اتاق عمل.

خب مواضبت میخواد دیگه چندتا بخیه میزنن،هرروز حمام بعدشم سشوار باید گرفت اون قسمتو گرماباعث میشه هم ر ...

اتفاقا من خیلی, سشوارگرفتم ولی, اون گوشت اضافه ربطی به این چیزا نداره