2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چندسالته شماهم کم کم ۱۱ سال از اون بچه بزرگتری من که به پدرشوهرت حق میدم منم بودم کسی که بچمو بز ...

فکر کنم خوب نخوندین متن رو، اول برادرشوهره داشته بچه اسی رو خفه می‌کرده به نظرت در این شرایط باید بشینه نگاه کنه؟ اسی خوب کرده زدتش، پدر شوهره هم خیلی اشتباه کرده زده، مقصر اصلی و اولیه برادر شوهره، پدر شوهره باید به جای زدن عروسش، پسرش رو تربیت کنه.

فکر کنم خوب نخوندین متن رو، اول برادرشوهره داشته بچه اسی رو خفه می‌کرده به نظرت در این شرایط باید بش ...

واقعا اگه یه ادم بزرگ بچه ی شمارو بزنه بخاطر اینکه بچتون بچه ی اون شخص رو زده بهشون حق میدین؟؟؟؟ خودتون رو بزارید توی اون شرایط ببینید عکس العمل شما چیه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
واقعا اگه یه ادم بزرگ بچه ی شمارو بزنه بخاطر اینکه بچتون بچه ی اون شخص رو زده بهشون حق میدین؟؟؟؟ خود ...

نمی فهمم چرا یک طرفه به این قضیه نگاه میکنید، من نمی توتم واضح تر این برسونم. 

واقعا اگه یه ادم بزرگ بچه ی شمارو بزنه بخاطر اینکه بچتون بچه ی اون شخص رو زده بهشون حق میدین؟؟؟؟ خود ...

ببیبن چرت نگو تاپیکم رد کن نظر نده زیادی وقت گذروندی اینجا عقده داری انگار اومدی اینجا خالی کنی

چرا والا من حتی اجازه نمی‌دم پدرشون سرشون یه داد بزنه چون بنظرم بچه ها خیلی معصومو بی دفاعن

منم همینم بخدا اونا میگن بچه تورو بزنیم هم حق نداری حرف بزنی باید لال شی

نمی فهمم چرا یک طرفه به این قضیه نگاه میکنید، من نمی توتم واضح تر این برسونم.

ممنونم ک جوابش رو دادین واقعا اذیتم اینم معلوم نیس چی میگه خیلی اذیتم مشکل فقط پوله انشالله حل بشه و بتونیم بریم... شوهرم بم گف کاش بات ازدواج نمیکردم ک اینقد اذیت نمیشدی 

خانوادت کجان؟؟؟؟؟

بابام ک باش زندگی نکردیم فامیله و خودشو کشیده کنار و پشتمون نبوده هیچ وقت مامانم ۱/۵ ساعتی فاصله داره ازمون پدرشوهرم داییشه ... داییه جمعا مورد عنایت قرار میده تو فحشاش همیشه ابروبی نزاشته برامون مامانم گف بیام دعوا راه بندازم ببرمت گفتمش ن مامان 

ممنونم ک جوابش رو دادین واقعا اذیتم اینم معلوم نیس چی میگه خیلی اذیتم مشکل فقط پوله انشالله حل بشه و ...

خواهش میکنم یک عده واقعا خودشون رو زدند تو خواب، همش حق به پدر شوهرت میدن آدم شاخ در میاره از حرفاشون