2789
عنوان

پرچم کدوم فصل تولد بالاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشق است پااایییز و عشق تر از اون ماه مهررررر

دقیقااااا عشقییییی

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
وااای خاکتوسرشون

چند وقت پیش میگفت یه مرد 70ساله به یه دختر دهه شصتی اومدن برا پسرشون شناسنانه گرفتن

شوهرم میگفت پیرمرده چه زن خوبی هم داشته..زن و بچه پیرمرده طردش کردن

تازه اسم نوزادشونو هم محمد عباس گذاشتن

من حاصل باد پنکه هستم پ😕😕😕    

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
همسر من کارنند ثبت احواله..و میگن که متولدین شهریور از همه بیشترن

یعنی اوناییکه حاصل میوه و اجیل شب یلدان؟؟؟؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

تعطیلات عید داروخونه ها بسته بوده😁

ولی من حاصل خونه تکونیم😐

آخه وسط خونه تکونی وقتشه؟؟؟

قدیمی ها برای اینکه تیری از تن کسی بیرون بکشند تریاک به خوردش میدادند، که درد را نفهمد..دنیا همان تریاکی ست که به خوردمان دادند، که تیری از "نمی دانم کجایمان" بکشند بیرون..یحتمل درد داشته تیرش..خیلی درد داشته..."حالا همین دنیا هم برای ما تیر شده! سوراخ سوراخمان کرده..حالا چه؟ به کدامین تریاک سرگرممان میکنند؟"
چند وقت پیش میگفت یه مرد 70ساله به یه دختر دهه شصتی اومدن برا پسرشون شناسنانه گرفتن شوهرم میگفت پیر ...

من نمیدونم فاز اون دختری ک زن پیرمرد میشه چیه؟@حالا اگه هم شدی دیگه فازت چیه ازش بچه دار میشی. ........

از اتاق فرمان اشاره کردن ک بحث ارث و میراثه. تو هم زبادی ب مخت فشار نیار...من دیگه حرفی ندارم  

یعنی اوناییکه حاصل میوه و اجیل شب یلدان؟؟؟؟

و اینکه بیشتر مردم میخوان بچشون نیمه اولی بشه و با برنانه ریزی احتمالا میخوان بچشون دنیا بیاد

مثل خود من..نیمه اول اصلا اقدام نمیکردم..

مهر اقدامم گرفت و بچم تیر ماهی شد

تعطیلات عید داروخونه ها بسته بوده😁 ولی من حاصل خونه تکونیم😐 آخه وسط خونه تکونی وقتشه؟؟؟

خخخخ 

کامل میگی 

چرا   

فقط میتونم بگم آبانیم

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....