2777
2789
عنوان

توهین مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 30 پست
من گفتم چرا بین نوه هات فرق میزاری نه گذاشت نه ورداشت فوش پدر و پدربزرگو داد

واقعا نباید حرمتشو نگه میداشتی ... را

اصلا نرو خونشون شوهر و بچه ها را هم نزار برن بعد یه مدت بسیار طولانی دعوتت کردن برو و فقط در حد سلام اصلا بلندم نشو

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
واقعا نباید حرمتشو نگه میداشتی ... رااصلا نرو خونشون شوهر و بچه ها را هم نزار برن بعد یه مدت بسیار ط ...

مثلا چی می گفتم؟ اتفاقا الان خودش خجالت زده اس ....ببین ده سال هست عروسشم همیشه واقعا برام سنگ تموم گذاشته حتی هفته قبل این ماجرا کادو خیلی گرون بهم داد...ولی از وقتی پسر دخترش بدنیا اومده کلا روش حساسه انگار خودش اونو زاییده یه جورایی کمبود پسر داره ...گفتم چرا بین بچه من که دختره فرق میزاری عصبی شد بعدش میشناسمش عصبی میشه نمیدونه چی از دهنش درمیاد زودم پشیمون میشه ولی تا حالا بمن حتی کوچک ترین بی حرمتی نکرده

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نباید حرمتشو نگه میداشتی ... رااصلا نرو خونشون شوهر و بچه ها را هم نزار برن بعد یه مدت بسیار ط ...

در این حد رابطه مون خوب بود همه حسادت میکردن ....الان رفته پیش دختر و دامادش گفته چی پیش اومده من بیشتر عصبی شدم دوس نداشتم بقیه بدونن منو کوچیک کرده

مثلا چی می گفتم؟ اتفاقا الان خودش خجالت زده اس ....ببین ده سال هست عروسشم همیشه واقعا برام سنگ تموم ...

واقعا نمیدونم چی بگم ولی فاصله را حفظ کن

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
واقعا نمیدونم چی بگم ولی فاصله را حفظ کن

عاره حتما و به شدت میخوام دیگه ارتباطی نباشه ...خدا رو شکر شوهرمم همیشه پشتمه. من نخام برم ده سالم شده نمیره اونجا