2777
2789
عنوان

منم میخوام خاطره زایمانم رو بنویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 54 پست
خوندم عزیزم😍خدا حفظش کنه برات😍😙

مرسی عزیزم😘

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
اخی عزیزم خداحفظش کنه برات    

قربونت😘

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای...طبیعی هم پسس سخته؟ خداحفظش کنه خدابرات نگهش داره

آره خیلی سخته من حتی بعدش هم با بخیه هام کلی مشکل داشتم همش درد داشتم

آره خیلی سخته من حتی بعدش هم با بخیه هام کلی مشکل داشتم همش درد داشتم

ایشالا خوب بشی...منم سزارینم اونقدسخت بود که هم بی حسم کردن هم بیهوش...کلاخاطره بدی دارم..

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
وای چقدر قشنگ بود خدا حفظش کنه برات فارق التحصیلیشو ببینی😍😍😍😍 عاشق تاپیکای خاطرات زایمانم

قربونت عزیزم 

خوندم گلم خدا حفظش کنه اقا امیرحسینتو😍😍

ممنون عزیزم

ای جونم چه قشنگ خندیده    

فدات عزیزم خیلی خوش خندس از همون نوزادیش هروقت نگاهش کنی سریع میخنده