2777
2789
عنوان

این همه تهوع و استفراق از سرطان نیست چهار ساله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 57 پست
من دوس ندارم زندگی کنم دوس ندارم عذاب بکشم .خدا اگه همون موقع ک تو اوج دردام بودم منو میکشت الان این ...

انشالله درست شع ناراحت نباش 🥲

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله درست شع ناراحت نباش 🥲

شما ناراحت نباش من ک دیگه اخرامه .ایشالا شمهم وضعیت درست میشه ❤

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

شما ناراحت نباش من ک دیگه اخرامه .ایشالا شمهم وضعیت درست میشه ❤

انشالله منم زودتر ب جمعتون بپیوندم😍

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

من پیش بهترین روانپزشک شهر رفتم اول یه سری دارو داد روزی حداقل ۱۴ ساعت خواب بودم و یه عالمه چاق شدم ...

احساس میکنم هردو دکتری که رفتی عجیب غریب بودن:/ 

ما واقعا این عوارض رو ندیدیم. البته مثلا همسرم و مادرهمسرم چندسری داروهاشون رو دکتر عوض کرد تا اوکی شدن باهاش.

و این حرفی هم که دکتر مغز و اعصاب میگید گفته من قبول ندارم. بیماری های روان همه شون که سایکوتیک نیستن که با توهم همراه باشند. افسردگی و اضطراب و وسواس نوروتیک هستند. هیچ وقت جنون یا توهم نخواهند داشت، ولی می‌تونند به حدی برسن که از زندگی معمول باز بمونند یا حتی خدای نکرده خودکشی کنند. نمیشه که بگی نه کسی که هورمون هاش اونقدر به هم ریخته که نمیتونه عادی زندگی کنه بازم دارو نباید بخوره چون توهم نداره. خب توهم نداره، ولی زندگی ش هم مختل شده.

البته قبول دارم قدم اول روانشناس و روان درمانی هست، ولی خود روانشناس هم خیلی وقت ها نیاز باشه به دارو، حتی به یک داروی ضعیف و سبک ارجاع میده به روانپزشک.

دکترا گفتن سالمی از اعصابه ولی تهوع و استفراق ولم نمیکنه

مال معده ته عصبیه نگران نباش منم ی دورانی معده عصبی داشتم و دارم و ربطی ب سرطان نداره

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

احساس میکنم هردو دکتری که رفتی عجیب غریب بودن:/ ما واقعا این عوارض رو ندیدیم. البته مثلا همسرم و ماد ...

والا اون پزشک مغز و اعصاب عضو هیئت علمی دانشگاه هست و به اصطلاح kol هست که حرف اول رو اون میزنه و سخنران جلسات علمی هست 

خودم با تجربیاتی که داشتم همون مشاور رو ترجیح میدم 

مشاوره رفتم و خیییییلی بهتر شدم 

چطور تشخیص دادی وسواس فکری دارم

تشخیص که ندادم متخصصش نیستم. فقط حدس زدم چون درگیرش بودم.

شما از پارسال با ترس سرطان داشتن درگیر بودی، درحالی که تو تاپیک هات دیدم آزمایش های لازم رو دادی انگار.

طبیعتاً این فکر که آیا من سرطان دارم یا نه، پاسخ منطقی ش اینه بری دکتر آزمایش بدی و بفهمی داری یا نه.

وقتی نهایتا آزمایش و دکتر میگه نه، این ترس و استرس باید تموم بشه.

ولی تو هنوز درگیر همون فکری. اینا شبیه وسواس فکری هست. انگار که صدبار هم ازت آزمایش بگیرن و صددکتر بگن سرطان نداری تو هنوزاطمینان نداری و بهش فکر میکنی و تاپیک میزنی و می پرسیو دنبال جوابی.

والا اون پزشک مغز و اعصاب عضو هیئت علمی دانشگاه هست و به اصطلاح kol هست که حرف اول رو اون میزنه و سخ ...

چه خوب الحمدلله که خوب شدی و بهتری❤️❤️

رفتن پیش روانشناس برای منم بهترین تجربه زندگی م بوده