2777
2789
عنوان

این همه تهوع و استفراق از سرطان نیست چهار ساله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 57 پست
الان داغی ابجی بزار بیاد خدایی نکرده ایشالا سر کسی نیاره .ادم داغون میشه خزاران راه دیگه برا مرگ هست ...

والا من خودکشی هم کردم اما باز نشد😕

از دردش نمی‌ترسم چون انقدددددد تو این زندگی کشیدم ک درد سرطان انگشت کوچیکشه 

فقد نمی‌دونم چطوری باید بگیرم

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم و برادرم و مامانم و مادرشوهرم همه نتایج خوب گرفتیم از داروهای روانپزشک. اضطراب، وسواس، اف ...

من پیش بهترین روانپزشک شهر رفتم 

اول یه سری دارو داد روزی حداقل ۱۴ ساعت خواب بودم و یه عالمه چاق شدم در حدی که گرد شده بودم

رفتم پیشش 

یه سری داروی دیگه تجویز کرد وزنم رسید به ۴۰ کیلو و خواب روزی ۱ ساعت و توهم شدید

گفتم آقا یه لطفی کن قطع کن این داروها رو

این چه زندگی هست ساختی برام

و به یک متخصص مغز و اعصاب برای موضوعی مراجعه کردم مشکلات روحیم رو که گفتم گفت نیاز به دارو نداری چون مشکلاتت واقعی هست و باید مشکلاتت رو یا بپذیری یا برطرف کنی و به مشاوره مراجعه کنی 

گفت من زمانی صلاح میدونم دارو تجویز کنم که طرف میاد میگه من یکی رو میبینم که هیچکس نمیبینه 

والا من خودکشی هم کردم اما باز نشد😕از دردش نمی‌ترسم چون انقدددددد تو این زندگی کشیدم ک درد سرطان ان ...

منم درد کشیدم منم عذاب کشیدم بخدا ی روز اروم تو زندگیم ندارم ای کاش میتونستم خودمو بکشم نمیزارن نمیدونم بعد من مادرم چیکار کنه.هیچ دردی لنداره سرطان نی

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

روحیت چطوره من روحیمو باختم وقتی دکترا تشخیص نمیدن میخام وصیت نامه بنویسم

داغونم حالم خرابه و این داره اوضاعو خراب تر میکنه .شما تائید کردن ک خدایی نکرده سرطان دارزد

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

منم درد کشیدم منم عذاب کشیدم بخدا ی روز اروم تو زندگیم ندارم ای کاش میتونستم خودمو بکشم نمیزارن نمید ...

هنوزم بیمار هستین؟!

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

اره

خوشبحالتون 

ولی انشاللع ک خوب شین .سالم شین اذیت هوایی ک شدین رو فراموش کنین❤️

چند مدت دارو خوردی که اثر کرد چه داروهایی

من الان تاپیک های قبلی تو نگاه کردم.

به نظرم مشکل اصلی ت انگار همون اضطرابه دختر. و شاید وسواس فکری هم داری.

تاحالا پیش روانشناس رفتی؟

من درگیر افسردگی و اضطراب شدید شدم یه دوره. مثل یک حمله شروع شد. چندماه طول کشید تا بالاخره گذرم به یک مشاور خوب و دلسوز افتاد. و گفت دختر تو به روانشناس بالینی و روانپزشک احتیاج داری. و منو فرستاد پیش یک روانشناس خوب. روانشناسمم منو فرستاد پیش روانپزشک. بعد حدود یک ماه از داروها (البته خب شانس من همون داروی اولی که بهم داد بهم ساخت و اثرگذار بود) به شدت بهتر شدم. و بعد هم یک سالی مرتب پیش روانشناسم رفتم. دکترمم بعد یک سال دارومو قطع کرد.

دوباره بعد زایمان هم درگیر افسردگی شدم که بازم دارو شروع کردم و روانشناس رفتم. که همچنان هم میرم پیش روانشناس و عالیه.

خوشبحالتون ولی انشاللع ک خوب شین .سالم شین اذیت هوایی ک شدین رو فراموش کنین❤️

دعا کن بمیرم زودتر بدون زجر هروز دارم میمیرم و زنده میشم ممنونم

دعا کن بمیرم زودتر بدون زجر هروز دارم میمیرم و زنده میشم ممنونم

نمیدونم حکمت خدا چیه کسی ک دوس داره زندگی کنه بیماری بهش میده منی ک حاضرم ب خدا کردن هر کاری کنم عمر طولانی میدع

نمیدونم حکمت خدا چیه کسی ک دوس داره زندگی کنه بیماری بهش میده منی ک حاضرم ب خدا کردن هر کاری کنم عمر ...

من دوس ندارم زندگی کنم دوس ندارم عذاب بکشم .خدا اگه همون موقع ک تو اوج دردام بودم منو میکشت الان اینطورینبودم