2777
2789
عنوان

این همه تهوع و استفراق از سرطان نیست چهار ساله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 57 پست
خوب تا میخاد اثر بزاره من این همه تهوع کجای دلم بزارم

چهار ساله درگیری دوسه ماه هم روش.

اگر فکر میکنی اضطرابه که آزارت میده، لطفا چندماه روانپزشک و روانشناس رو ادامه بده.

می‌دونم چقدر حالت تهوع سخته. من بارداری م نه ماه تمام این حال بودم. تازه مریضی با بارداری که منتظر بچه تی خیلی فرق داره. خدا کمکت کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چطوری مبطلا شدین یعنی چی بیشتر استفاده کردین ک سرطان گرفتین؟!برام مهم نی ک درد دارع یان فقد می ...

دلیل خاصی نداش  بیشترش از غصه زیادی بود خدانکنه مطمئنم دچارش شی هروز التماس خدا میکنه ک راخت بکشتت و انقد عذابت نده من عذاب میکشیدم و فقط جیغ میزدم و گریه از درد شدید خدا سر هیچکس نیاره التماس میکردم ب دکترا ک ی چیز بزنن بهم سریع بمیرم درد نکشم

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

برو متخصص غدد شاید بحران آدرنال یا آدیسون داری منم تقریبا چندساله اینجوریم میخوام برم غدد خدا کنه فرجی بشه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

به نظرت تهوع و استفراق منم از سرطانه

هزاران دلیل دیگه داره ممکنه از کمبود ویتامین یا کم خونی یا تیروئید یا معده یا قند خون یا فشار خون و هزاران دلیل دیگه باشه دکتر میتونع تشخیص بده 

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

میگم که قبلش کلیه ت رو چک کنحالم از داروی اعصاب بهم میخوره هیچ دردی از من دوا نکرد تنها چیزی که مشکل ...

من و همسرم و برادرم و مامانم و مادرشوهرم همه نتایج خوب گرفتیم از داروهای روانپزشک. اضطراب، وسواس، افسردگی، تپش قلب، سردرد، سرگیجه، کلی مشکل و مسأله از همه مون حل کرده.

البته مثلا من و برادرم روانشناس هم مرتب رفتیم. ولی داروی روان به قول روانشناسم یه لطف بزرگ علم به بشریته.

حالا برای شما به هر دلیل جواب نداده نمی‌دونم والا.

دلیل خاصی نداش بیشترش از غصه زیادی بود خدانکنه مطمئنم دچارش شی هروز التماس خدا میکنه ک راخت بکشتت و ...

همین دیگه منم میخام یه چیز دردناک باشع ک بکشتم 

والا من غصه زیاد میخورم پس‌چرا نمی‌گیرم😕یعنی چیزی وجود ندارع ک با استفاده کردنش بگیریم🥲

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

همین دیگه منم میخام یه چیز دردناک باشع ک بکشتم والا من غصه زیاد میخورم پس‌چرا نمی‌گیرم😕یعنی چیزی وج ...

الان داغی ابجی بزار بیاد خدایی نکرده ایشالا سر کسی نیاره .ادم داغون میشه خزاران راه دیگه برا مرگ هست دردناک سرطان دردناک ترینشه ک طنده ای ها ولی هزاران بار میمیری .ارزو میکردم ک خدا راحت منو بکشه ولی نمیکرد