2777
2789
عنوان

پوشک کردن نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 6323 بازدید | 47 پست
بیکاری نه؟ادم کثیف

من نه کثیفم نه بیکار 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا طرف میگه من مردم منو دفن کردن از توی قبر تاپیک میزنممیگن اوخی شاید داره راست میگه

🤣🤣

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

دختر۱۴ساله بی اختیاری داره عادت کرده به پوشک کردن مگه بچه۲سالس!!!عادت کنه!مارواحمق فرض کردی یاخودت احمقی😐

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
نبرم دکتر؟خیلی نارحت میشم.چن مدت خوب بود باز الان چن شب میخوره میشه

نه 

اولا همیشه شب ادراری نداره و وابسته به تغذیه است 

دوما زیر ۷ سال طبیعی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه چهارده ساله اگه درمان نشده تا اللن شاید پیش زمینه روانی داشته باشه اگر تاپیکتون واقعیه پیش یه رو ...

نه روانشناس بردمش تا حالا ولی این ارثی تا۱۸سالگی نمیشه کاریش کرد واقعا راس میگم مگه مریضم بیا چرت وپرت بگم

نه اولا همیشه شب ادراری نداره و وابسته به تغذیه است دوما زیر ۷ سال طبیعی هست

جدی.ممنون عزیزم.یکم بهتر شدم.نه همیشه نیس وقتی مایعات میخوره .دیشب هندونه خورد.چون پسر اولم اینجوری نبودتصلا.الان اینو میبینم استرس میگیرم.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2316791

جدی.ممنون عزیزم.یکم بهتر شدم.نه همیشه نیس وقتی مایعات میخوره .دیشب هندونه خورد.چون پسر اولم اینجوری ...

بچه ها با هم فرق دارن

نگران نباش