2777
2789

بخون از هر فرصتی استفاده کن

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی رو بذار کنار

من خودم آزمون دارم و فقط این گوشی مانعه و البته تنبلی😬

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اینو بدون ک موفقیت فقط تو پزشکی و مهندسی خوندن نیست

دیدت به زندگی باید خیلی باز تر باشه

اگه بجای علایق خودت به فکر راضی کردن پدر و مادر و بقیه هستی تو دیگه زنده نیستی،انسان تو مسیر علایقش موفق میشه

مملکت به هر شغلی نیاز داره قرار نیس همه نخبه باشن و برن شهید بهشتی و یا شریف درس بخونن

یکی استاد دانشگاه میشه یکی پزشک یکی شغل آزاد داره یکی خیاطی یکی آشپزه،خلاصه با کسی تعارف نداریم 

کنکور فقط یه راهه برای رسیدن ب هدف ولی تنها راه نیست

اینو بدون ک موفقیت فقط تو پزشکی و مهندسی خوندن نیستدیدت به زندگی باید خیلی باز تر باشهاگه بجای علایق ...

من واقعا رشته ای رو که میخوام خیلی دوست دارم 

و عاشقانه میخوام بخونم 

مشاوره ها اصلا درست راهنمایی نمیکنن

و واقعا آدم گیج میشه 

تجربی

من پارسال کنکور دادم نمیدونم دقیق الان چی اومده تو بازار جدیدا

خودم اکثرا انشارات خیلی سبز بعد مبتکران و ای کیو داشتم 

ولی اینو بدون اکثرا کتاب خوب داریم مهمه فقط بزنی

ولی بخوام بگم یه لول بالاتر اینه که بعد کتابا بری سوالای ازمونای مختلفو بزنی