2777
2789

تا وقتی جای کسی نیستی قضاوت نکن، اگه میبینی  زنی به خودش زیاد نمیرسه خسته چون همسرش اطرافيانش بی توجهی می‌کنند چون خیانت دیده دیگه حسی نداره اون  افسرده نیست اگه دوست نداره مو هاش رنگ کن ناخن بکار یا هزاران چیز دیگه به من و تو مربوط نیست پس این همیشه برای خودت تکرار کن زندگی بقیه به من مربوط نیست 🤫

منم خیلی از اون تاپیک تعجب کردم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو من مو رنگ نمیکنم ناخن و مژه نمیزارم ن بخاطر بی توجهبه اطرافیانه ن هیچیز دیگه خودمو اینجوری ببشتر دوس دارم و نیازی بهشون ندارم

چ حرعی بود این

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا

من از تاپیکش حس خوب نگرفتم

میگه چرا جایی ک من هستم نمیذارن دامادشون بیاد

وات

خب نذارن چ آسیبی ب تو میرسه این وسط

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

منم الان مثل همیشه نمیتونم به خودم برسم چون دوتا بچه کوچیک دارم اگه زن دادش منم برام تاپیک بزنه چی🫣🤣🤣🤣🤣

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

من اون تاپیک ک راجع بهش داری‌ میگی‌ و دیشب خوندم ، حرفت تا جایی درسته که این رفتار خواهرشوهر نشه سوهان روح بقیه، اینکه مهمونی‌ و جمع‌های خانوادگی و ب همه کوفت کنه،‌ بداخلاقی‌ کنه، چون نمیخواد به هر دلیلی ک ب قول شما به ما‌ چه و ....ب خودش برسه

هم ب خودش نمیرسه هم از اینکه بقیه به خودشون رسیدن ناراحته و با بداخلاقی رفتار میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫