2777
2789

خانوما دکتر به بچه من گفته چون رفلاکس پنهان داره شیر خشک بیومیل ای آر بده+رانیتیدین. ولی من همش می ترسم چون بچم ۱۰ ماهشه بیومیل ای آر مثل شیرای معمولی وزن دهی نداشته باشه.

کسی هست به بچش فقط بیومیل ای آر یا ببلاک ای آر داده باشه؟ از وزن دهیش راضی بودین؟

سلام

عزیزم شیر خشکای AR موادی دارن که غلظت شیرو زیاد میکنه و رفلاکس بچه رو کم میکنه. ربطی به وزن گیری نداره

ضمنا وزن گیری و تپل شدن بچه بیشتر ژنتیکی هست. وگرنه همه شیرخشکا غنی شده ان و مواد لازم برای بدن بچه رو تامین میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به پسرم اوایل شیرخشک عادی میدادم همش بالا میاورد و وزنگیریش کند شده بود.ببلاک ای ار دادم وزنگیری ...

ای آر کمکی به کم شدن ریفلاکس بچه تون کرد؟ منم همین مدل ببلاک و میدم ولی هنوز پسرم گاهی بالا میاره!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
ای آر کمکی به کم شدن ریفلاکس بچه تون کرد؟ منم همین مدل ببلاک و میدم ولی هنوز پسرم گاهی بالا میاره!

پسر من شش ماهشه تقریبا دوماهه دارم میدم.قبل ببلاک ای ار روزی پنج بار لباس میشستم از بس بعد شیر بالا میاورد اما الان خیلی خیلی کم بالا میاره اونم اگر بد بغل بشه معده اش فشار بیاد

مامانای بچه های ریفلاکسی، شما شیر مادر هم به بچه هاتوت میدین یا فقط شیرخشک؟

تا دو ماهگی شیر خودمو خورد بعد کم کم ول کرد الان که دیگه تو خوابم نمیخوره سینه

بچه های ریفلاکسی سخت سینه میگیرن

تا دو ماهگی شیر خودمو خورد بعد کم کم ول کرد الان که دیگه تو خوابم نمیخوره سینه بچه های ریفلاکسی سخت ...

پسر من که قربونش برم فقط عاشق خوردنه! سینه مادر و شیشه و پستونک واسش فرقی نمیکنه! 

اتفاقا شیر مادر رو انقدر میخوره که گاهی نگرانش میشم و فکر میکنم بالا اوردنش واسه همینه

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!