2777
2789
عنوان

درمورد جاری جدید بیاین بگم

455 بازدید | 27 پست

بچه ها برادر شوهرم دقیقا ۷ ماه پیش ازدواج کرد. اولاش یعنی دوران عقد ، زنش خیلی صمیمی و خوب بود ولی بعد عروسی یهو باهام چپ شد .اصن نمیدونم دلیلش چیه . اینم بگم خونشون جفت خونمونه . شوهرم میگه لابد رو نمیده که نری خونشون ( حالا من کلا اهل رفت و امد زیاد نیستم) تا تعارف نکنه من اصلا نمیرم. اونم اصلا نمیاد خونمون. کلا اخلاقش خشک و سرد شده باهام. یبار یکساعت تو ماشین نشسته بودیم یک کلمه هم حرف نزد باهام. بازم من دلیل کاراشو نمیدونم . شوهرم میگه احتمالا حسادت داره. اخه من به سر و لباسم زیاد میرسم بعد همیشه برادرشوهرم میگفت تیپای تو خیلی قشنگه و هیچکی مث تو لباس نداره و اینا. حالا اینا بماند. ایناکه بلافاصله بعد عروسی گفتن بچه تو راهی داریم. و دقیق بعد هفت ماه بچشون دنیا اومد. بعد میگن بچه نارس بوده در حالیکه اینا تو عقد کارشونو انجام داه بودن و باردار شده بود . اینکه مارو خر فرض کرده هم بماند. فعلا که خونه باباشه چون تازه زاییده. بنظرتون با این تفاسیر اگه اومد خونش و خواستم برام برای دیدن بچه و کادو دادن خودش و بچشو تحویل بگیرم و باهاش بگوبخند کنم یا خیلی عادی کادو رو بدم و بشینم کنار و بچه رو بغل نکنم؟؟ شما بگین

تو خوب باش چکار رفتار اون داری ، رفتار تو احترام به خودته 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقد جاری رو برا خودتون گنده میکنین

جاری هم مث بقیه

راحت برو چشم روشنی رو بده برگرد

دیگه بگو بخند و بچه بغل کردن چیه

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

تا قسمت اول حرفاتون همه چیز خوب بود و فکر کردم مشکل از جاریتون هست اما از قسمت دوم حس کردم حتما در حرف زدن دخالت هایی کردید ایشون خواستند حد رو رعایت کنن،

یا پست سر چیزی گفتید بهشون رسیده،

زیادی تو‌مسائل خصوصیشون ریز هستید،