2777
2789
عنوان

ادامه بیاین ببینین چیجوری لاغر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 51 پست

و اینکه ماه اول طبیعیه که وزنت زیاد کم شده ..

منم ماه اول رژیمم ۷ کیلو کم کردم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راحت شدم دیگه مشکل اینجور برام پیش نیاد که بخوام خودمو بکوشم تا لاغرشم اصلی ترین کارو پشت سر گذاشتم و سخت گیری هامو کمتر میکنم مثلا شاید یک هفته یا دو هفته در میون غذای سرخ شده یا یک کفگیر برنجو اضافه کنم یک دفعه ول نمیکنم تا سریع بر گردم هر ماه شروعو پایانش وزن میکنم تا اگه تغییر مثل زیاد شدن وزنم متوجه شدم با یکم سختگیری برگردم به اونی که میخوام البته بازم باید کمتر کنم اما به سختگیری قبل ادامه نمیدم اگه نظر ای دارین گوش میدم وخوشحال میشم راهنماییم کنید از اینکه وقت گذاشتین پیشاپیش تشکر میکنم

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
اینم تقویمم که مینویسم وزنمو

خوب کاری میکنی دو روز در هفته برنج و خورشت بخور ولی کم 

من سه ماهه ۱۵ کیلو کم کردم 

ولی الان یه ساله ثابتم ..

من اول صبح ، ظهر ، آخر شب خودمو وزن میکنم ، اگه یه روز پرخوری کنم و ببینم وزنم بالا رفته ، روز بعدش رژیم میوه میگیرم که اضافه وزن کاذبم بیاد پایین 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

من یه تاپیک کالری شماری لاغری دارم ، اگه دوس داشتی بیا 

اونجا بچه ها بهم انگیزه میدن و این باعث میشه رژیم و نشکونن 

ميشه ادرسشو بزارین 

آره گلم 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1170633/کالری-شماری-دسته-جمعی-چاقها-و-لاغرهاشعبه?postId=45877690