2777
2789
عنوان

کیا آبکش و لگن استیل دارن

1884 بازدید | 37 پست

سلام خوشگلا..اونایی که آبکش و لگن استیل دارن توش تاحالا برنج خیس کردید؟که مثلا خب یکی دوساعت بمونه برنج خیس بخوره..خراب نشده ظرفتون؟

یه خانومی از دوستانم که استیل خریده بود و یه فروشنده مغازه گفتن به من که خیس کردن برنج تو کاسه استیل باعث میشه به مرور کاسه خراب بشه شما تجربه ای داربن؟؟

مادرم نیم قرنه داره اخ نگفته

آره مامان خودمم داره منتها ازاون قدیمیا..این لگن جدیدا کچندسال اخیر اومده نیس ولی خب به قول شما آخ نگفته

منم برام عجیب بود ک خیس کردن برنج بخواد استیل رو ازبین ببره گفتم تجربه دوستانو بدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهمیوه و سبزی هم میشورم داخلش

ممنونم عزیزم.منم تعحب کردم اخه اینجور گفتن..شنیده بودم مثلا جوهر نمک استیل رو سیاه میکنه..ولی نشنیده بودم برنج و آب  نمک که یکی دوساعت بمونه خیس بخوره کاسه استیلو خراب میکنه