بچه ها اگه کسی تجربه داره خواهشا کمک کنید الان دعوامون شده شوهرم میگه من زن دارم اینم بگم وقتی راب طه میخواد من نه میگم اول خواهش میکنه هرچی بگم نه نمیگه ولی وقتی دید نه خبری نیست به حدی صبی میشه که حد نداره به خودشم زیاد نمیرسه میگه چند سال زن دارم تورو خدا کمک کنید بفهمم زن داره یا نه
والا پی چه فرقی شما با خواهر و مادرش داری اگه نیازشو برطرف نمیکنی حق داره بره زن بگیره مشکل از شماست ...
حالا چرا حرف احمقانه و مسخرت رو اینقدر تکرار میکنی؟ چهار پنج بار پست گذاشتی یه حرف چرت بی اساس بزنی ؟ خیلی خوشت میاد قسمت خودت و مادرت به مردم توهین نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا پی چه فرقی شما با خواهر و مادرش داری اگه نیازشو برطرف نمیکنی حق داره بره زن بگیره مشکل از شماست ...
حالا چرا حرف احمقانه و مسخرت رو اینقدر تکرار میکنی؟ چهار پنج بار پست گذاشتی یه حرف چرت بی اساس بزنی ؟ خیلی خوشت میاد قسمت خودت و مادرت به مردم توهین نکن
بابا بحث ما سر راب طه نبود که من میگم شوهرم گفت من زن دارم من منظورم اینه ایا مردی که زن داره سر راب ...
اگه داشت سر رابطه ناراحت نمیشد خیلی کم میومد سمتت چون جای دیگه سیر میشد اینجوری میگه تو حساس بشی روش. ولی گه مردی سرد باشه و نیازهای زنشو برطرف نکنه چی اونوقت زن چیکار میتونه بکنه
بعد میگن چرا اکثر مردا پرنسس شدن دلیلش زنایین که پرروشون میکنن و بهشون مجوز هر غلطی رو میدن. حق داره زن بگیره چون یبار دلت رابطه نخواسته ، حق داره دوس دختر بگیره اگر چند روز مریض بودی به خودت نرسیدی ، حق داره سرت داد بزنه اگر یبار نتونسی غذا خوب بپزی ، حق داره بزنتت حتما رفتی رو اعصابش... ایشالا نصیب خودتون بشه این مردای پرنسسی تا نازشونو بحرین به دلتون نمونه🤣
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️