2777
2789

از جمله اقوام و فامیل بخدا روانی شدم زندگی هاشونو میبینم خیلی گریه میکنم خیلی ازم بالاترن تازه منو میبینن دلشون برام میسوزه مثلا یکی از دوستام بهم گفت خیلی دلم برات میسوزه زندگیت اینجوره.پدر مادرم روانین مثلا پدرم نمیره سرکار خرجی مون نمیده ولی مادر بزرگم خرجی مون میده همه اینو میدونن حالا پدرای بقیه سرکار حقوق بگیر هستن مامانای بقیه با دختراشون صمیمی اونوقت مامان کاش هیچ وقت نبودید نفرین نه شانس از پدر مادر نه خواهر برادر هیچی ...

مثلا تیکه میندازن شما فقیرید خوبه حالا ما پدرمون کارمنده:))

اینقدر حسرت میخورم شب روز گریه التماس خدا ولی انگار نه انگار😭😭💔🥲😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذکر زیاد بگو.

خودت باید حال خودت و خوب کنی

آنقدر انرژی منفی نده به خودت

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

کاری ب چیزی ندارم

ولی هیچ وقت پدر مادرتو کوچیک نکن نزار کسی حرفشون رو بزنه پیش دوستات و نزدیکات پیش هیچ کس

و نزار بفهمن تو خونتون چخبره که بعداً ضعفت میشه

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

من اعتقاد دارم اکثر آدما یه دوره ای سختی دارن از جایی به بعد زندگیشون متعادلتر میشه شما هم خوشبین باش که روزهای سختت داره ثانیه به ثانیه تموم میشه بالاخره روزهای بهتر میرسه به درست تمرکز کن که اگه شغلی که پیدا کنی وجهه اجتماعی خوبی داشته باشه سکوی پرتابت میشه نه حرفای یه مشت تازه به دوران رسیده 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

حسادتت رو تبدیل به خیرخواهی کن دائم با خودت تکرار کن خدایا به اونا نعمت بیشتری بده و من رو هم سعادتمند کن

اگر به شدت خوش‌قلب بشی نتیجشو میبینی

من گاهی ماشینی میبینم تو خیابون که زیباست میگم ماشالله خدا به صاحبش ببخشه و چرخش بچرخه و به من هم ببخشه

البته کار اطرافیانت هم درست نیست که اینطور بهت میگن 

بعد که گریه کردی و آروم شدی، یه فکر حسابی برای خودت بکن. نمیشه که تا آخر عمر گریه کنی دختر جان.

برو سر کار و مستقل شو. از الان هم یادت باشه تو مسئول زندگی خونواده‌ات نیستی.

آدمهایی با شرایط تو اگه خودشون بخوان و تلاش کنن به جاهای خوبی میرسن. اطرافم زیادن از این مدل آدمها

کاری ب چیزی ندارمولی هیچ وقت پدر مادرتو کوچیک نکن نزار کسی حرفشون رو بزنه پیش دوستات و نزدیکات پیش ه ...

برن به جهنم هر کی هر چیزی خواست میتونه بهشون بگه هی نمیدونی تو خونمون چخبره