2777
2789
عنوان

خوبه کم سن تر دیده بشی یا نه

100 بازدید | 9 پست

من بدم میاد فکر میکنم شبیه دختر بچه ام 

۲۷سالم هرجا میرم میگن نهایت ۲۲

عکسهای ۲۳و۲۴سالگی همکارهام دیدن میگن چرا جوون‌تر شدی؟؟

راستش فکر کنم هیچ وقت پیر نمیشم 😐😐😐

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

الان ناراحتی؟😐

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ناراحتی؟😐

شغلم فروش بیمه ام 

فکر میکنم کنیم دیده بشم کمتر روم حساب میکنن

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

خوش به حالت، این که عالیه،

میخوام زنانه و پخته تر دیده بشم 

فوایدش بیشتره .

تو اداره معمولا پست و مقام بالاتر بهت نمیدن ، میگن بچه است.  کسی ازت حساب نمی‌بره. 

ولی جاهای دیگه همه جوان حسابت می کنن و ازت انتظار زیادی هم ندارن. خودت هم بخاطر دیدن خودت تو آیینه طول عمر بیشتری انشاالله خواهی داشت ، چون حس پیری نداری. 

نه عزیزم خوب نیست من تو هر سنی بودم ده سال قشنگ سنمو کمتر حدس میزدن. دیگه حتی خواستگارام و کسایی که بهم معرفی میکنن یا هرکس ازم خوشش اومده تو بهترین حالت 4 سال ازم کوچکتر بوده. همه هم گفتن فکر نمیکردیم سنت اینقدر بزرگتر باشه. هرچند خودمم از ازدواج خوشم نمیاد ولی سر همین قضیه من یک خاستگار مناسب حتی نداشتم چون قیافم سوپر بیبی فیسه. با این سنم همین الانم هیچ چروک و افتادگی و اثار سنی تو صورتم و هیچ کجای بدنم نیست. 

فوایدش بیشتره .تو اداره معمولا پست و مقام بالاتر بهت نمیدن ، میگن بچه است. کسی ازت حساب نمی‌بره. ول ...

میخوام زنانه تر  پخته تر بشم 

شغلم فروش بیمه ام فکر میکنم کنیم دیده بشم کمتر روم حساب میکنن

ن بابا منم اینطوریم خوبه که

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه