2777
2789
عنوان

دانش آموزان تجربی 😂😂😂

670 بازدید | 37 پست

تجریی سال دهم : کمتر از پزشکی و دندون تهران اصلااا‌ 

سال دوازدهم : آبیاری مسجد گوهرشاد 😁😂

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبداری گیاهان دریاییییی🤣🤣😂😂

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰

ای گفتی😂😂😂😂😂😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یکی بودپرورش نخل آورده بود

😂😂

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰
من ک اگه سال دیگه بیافتم خودمو زنده نمیزارم قول دادم به خودم

بیخی بابا زندگی ارزشش بیشتر از این هاست 

تلاشتو بکن 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
بیخی بابا زندگی ارزشش بیشتر از این هاست تلاشتو بکن

آخه دهمم هنوز خدا لعنتت کنه منو

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)