2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پودر قرص اسپرین و میخک و آب پیاز به شامپو اضافه کنید ،من شامپو ضد ریزش فولیکا ،

دوم تخم شنبلیله را چند دقیقه میجوشونم ،بعد حمام آبش را که صاف کردم میریزم رو موهام و ماساز میدم و دیگه آبکشی نمیکنم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

اول پودر قرص اسپرین و میخک و آب پیاز به شامپو اضافه کنید ،من شامپو ضد ریزش فولیکا ،دوم تخم شنبلیله ر ...

خب آبش ک غلیظه بمونه رو مو، بعدش پاک نمیشه ک 

چجوریه پس 

من یبار امتحان کردم نشستم دیدم اصلا رو کف سرم یه جوری شد 

یه روح معنوی که خالق کمکش میکنه که به اوج برسه یعنی انتهای نور✨💫 🥰💫✨ نوووور🫂💫بسم الله نور بسم الله نورِالنور بسم‌الله نورٌعلی نور بسم الله الذی هو مدبرالامور🤍🌱✨
خب آبش ک غلیظه بمونه رو مو، بعدش پاک نمیشه ک چجوریه پس من یبار امتحان کردم نشستم دیدم اصلا رو کف سرم ...

ابش برا من غلیظ نیست،مثل یه اب معمولیه ، ریزش موم خیلی کنترل شد باهاش ، 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔