2777
2789
عنوان

سایز سینه لعنتی 💔💔

65528 بازدید | 731 پست

سلام خانوما حالم خیلی بده 🙁امروز رفتم خیاطی واسه لباس عقد سایزمو بگیره خیاط برگشته با مسخرگی بهم میگه مگه نگفتم سوتین کاپ دار بپوش گفتم اره پوشیدم بعد می‌گه واقعا ؟پس هیچی نداری خودت که اندازه جوشه؟🥲چرا اصلأ سینه نداری و هر هر هر

واقعا حالمو بد کرد 😭جلو مامان و ابجیام خیلی حس بدی گرفتم

تاااازه نامزدم هم یه بار به شوخی یه تیکه ای بهم انداخت که سینه هات کوچیکه ولی خب اون حرفی که زد رو نمیشه بگم تاپیکم میترکه🥲

از هر دوشون حالم به هم میخوره هم خیاطه هم نامزدم😭 دیگه خجالت میکشم جلو نامزدم بگردم 🥲💔خودمم می‌دونم سینه هام کوچیکه اصلا یکی از دلایلی که نمی‌خواستم به نامزدم بله بگم همینههههه😭😭😭😭

خانومااااا ترو خداااا کسی بوده مثل من باشه بعد چیکار کردین که سینه هاتون بزرگ شد؟؟ترو خدااااا راهکار بدین دعاتون میکنم حالم بدههههه😭😭😭😭😭💔

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همین مشکلو دارم سینه کوچیک واقعا خیلی اعتماد به نفس ادمو میگیره 🥲

ازدواج کردی ؟

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

سایز چنده؟

دوش اب سرد و ماساژ زیر دوش اب سر خیلی موثره من کوچیک‌نیست ولی طبق عادت همیشه اینکارو تو حموم میکنم حس میکنم هم سایزش بزرگ شده هم خوشفرمتر شده توهم امتحان کن

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️