2777
2789
عنوان

چجوری شیک و بروز باشیم نه خیلی بی حجاب فقط خوش تیپ از هر لحاظ

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 43 پست
چه کار جالبی میکنی اینطوری نوجوانتون از حجاب و دین زده نمیشه😁👌چون تو این سن نوجوان ها میخوان استقل ...

قیقا 

اتفاقا اینقدر لباساش شیک و باحجابه وقتی میریم بیرون حتما چند نفر میگن چه لباسای خوشگلی 

یا آدرس خیاط رو میگیرن یا عکس میگیرن

هم شیکه هم با حجابه هم اعتماد به نفسش زیاد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یه دختر نوجوان دارمخودم چادری هستم و شیکولی دخترم دوست نداره چادر بپوشهخودش میره مدلای شیک ...

میشه بپرسم با اینکه چادری هستین چجوری لباس یا کفش میپوشی مثلا چه سبکی چه رنگی که شیک پوشی 

وخدایی که به شدت کافیست .
برای بروز بودن نیازی نیست ایتمای ترندو بخره!

من نگفتم بخره گفتم دنبال کنه گلم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

من شلوار کوتاهو با جوراب ساق بلند میپوشم شاید تصورش برات بد بیاد ولی عجیب شیکو با کلاس میشه خواستی امتحان کن

شلوار های گشاد و مثل بگ کارگو با شومیز پیراهنی بپوش  یه اندازه خاصی باید باشه زیادی کوتاه یا بلندش متاسفانه تیپتو زیر سوال میبره  اندازش خیلی مهمه و اینکه پیراهنت دکمه دار باشه نه سرهمی

انتخاب کفش مهمه مثلا شلوار مام مام استایل با کتونی نمیاد هرچقدر هم خوشتیپ اون کفش خرابش میکنه

یا در انتخاب صندل ..صندلی انتخاب کن ک پاشنه پاتو بگیره اگه پاشنه پا بیرونه حتمت جوراب هم رنگ صندل بپوش

این‌پاشنه پا بیرون بودنی خیلی از پشت زشت دیده میشه 

وکلی نکات دیگه بگم خیلی زیاد😅

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

میشه بپرسم با اینکه چادری هستین چجوری لباس یا کفش میپوشی مثلا چه سبکی چه رنگی که شیک پوشی

ببین مثلا از زیر چادر یه شلوار بگ کرمی با یه کت تابستونی سوزن دوزی تو مایه های همون کرمی

با کفش،یکم پاشنه دار مشکی و روسری کرم یا مشکی گلدار با گل های ریز کرمی

روسری رو میشه ساتن یا ابریشم یا مدلای براق به روز  که ساده هستن انتخاب کنی

من  از چادرهای بحرینی و لبنانی بیشتر استفاده می کنم که سن رو خیلی کمتر می کنه

یا مثلا مانتوی تابستونی سبز با یه شلوار جین دمپا با رنگ روشن یا کتان دمپای سفید با یه روسری سبز مغز پسته ای با کفش یا کتونی 

باز روش چادر بحرینی

مدلای اینطوری

مجلسی هم که بخوام تیپ بزنم

مانتوهای کار شده با جوراب شلواری و کفش پاشنه بلند

روشم چادر لبنانی یا بحرینی کار شده