2777
2789

کسی میتونه دانسته هاشو بگه مرسی 

بروز بود لباس نه خیلی بی حجاب آرایش و رنگ مو و رسیدگی به پوست وووووو

اخبار واطلاعات اینارو دنبال کن بروز باش 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از یه رنگای خاص تو استایلت داشته باش ربطیم به حجاب نداره 

مثل ترکیب سفید و مشکی آبی و سفید کرم و سفید آبی کاربنی و سفید اینا رنگایی هستن که بهشون میگن ترکیبای پولداری

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌

عزیزم من یه دختر نوجوان دارم

خودم چادری هستم و شیک

ولی دخترم دوست نداره چادر بپوشه

خودش میره مدلای شیک و پوشیده و بلند پیدا می کنه منم براش پارچه می خرم میدم مزون براش میدونن

بعدم شال و کیف و کفش ست براش میخرم

خیلی شیک و باکلاسه

😂

والا ! 

بروز بودن از دنبال اخبار و آپدیت اطلاعات میاد 

اینم پرسیدن داره خوشگلم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

من جدیدا لباس ساحلی ها رو میپوشم 

با شلوار تنگ و کفش اسپورت

شالم هم بزرگه ميندازم روی سر و بدن موهام مشخص نیست

گفتم شاید برات ایده خوبی باشه❤️

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
عزیزم من یه دختر نوجوان دارمخودم چادری هستم و شیکولی دخترم دوست نداره چادر بپوشهخودش میره مدلای شیک ...

خدا حفظش کنه عه چه خوب اتفاقا اینطوری خیلی قشنگه ولی راستش تا حالا توجه بیشتری به خودم نکردم 😓