2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا نه

709 بازدید | 11 پست

یک سالی میشه که عقد کردیم

راستش منو همسرم الان واقعا شرایط مالیِ اوکی ای نداریم...نه اینکه بد باشه ولی در حدی که بشه زندگی گذروند...

یه مقدار پول داریم که میخواییم باهاش خونه بخریم...تو شهرستان هنوز میشه یه خونه نقلی خرید...

به نظرتون بمونیم تو عقد تا باز پولامون و جمع کنیم عروسی بگیریم بعد بریم سر خونه زندگیمون...

یا همینجوری زندگیمون و شروع کنیم بعد اوضاع ک بهتر شد یه جشن دورهمی بگیریم؟؟

خودم هم از سختی های دوران عقد خسته شدم هم جشن و دوست دارم...

هرچند همین الانم بخواییم عروسی بگیریم بزرگ نمیشه و دورهمیه چون نه خودمون دوست داریم نه بودجه اش و داریم...

خوشحال میشم نظراتتون و بگید و کمکم کنید☺️

خونه بگیرید اول بعد پولتون رو جمع کنید ی عروسی کوچک بگیرید. اگر عروسی دوست دارید.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خونه بخرین 

لباس عروس بپوش برو اتلیه 

یه دورهمی شام توی منزل پدر یا پدرشوهرتون بگیرین 

زندگیتونو شروع کنین 

الان واقعا عروسی گرفتن برای خیلی از جوونا یه هزینه الکی حساب میشه

خوشحال میشم پیجم 

برید سر خونه زندگی تون 

و برای سالگرد ازدواج تون تدارک ببینید و مهمونی برگزار کنید 

پدر و مادر من هنوز هرساله سالگرد ازدواج شون جشن میگیرن ، شما که جوانی و اول مسیر پس خیلی هم خوب میشه اولین سالگرد ازدواج تون اون دور همی برگزار بشه و فعلا برید زیر یک سقف 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
عزیزم خونه بخرین لباس عروس بپوش برو اتلیه یه دورهمی شام توی منزل پدر یا پدرشوهرتون بگیرین زندگیتونو ...

خودمم نمیخوام تعداد مهمونا از همون درجه یک و دو فراتر بره واقعا نمیدونم خانواده هارو چطور راضی کنم از اقوامشون بگذرن...

به سرم زده بگم شما که به ما دوتا تو هیچ خرج و هزینه ای کمک نمیکنید پس هر مهمون اضافه ای خواستید دعوت کنید خودتون خرجش و بدید😑😑🤦🏻‍♀️

خونه واجب تره. دوست من ۶سال پیش عروسی لاکچری گرفت درصورتیکه میتونست خونه بخره، الان بعد۶سال با یه بچه هنوز مستاجره 

دوکار میتونید بکنید یا جشن خانوادگی که آرایشگاه و کلیپ و باغ برین چون فقط فیلمتون یادگاری میمونه

یا برین سرخونه زندگیتون سالگرد بگیرین پسرخاله منم بعد یکسال جشن عروسی گرفت

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

من سه سال پیش عروسی نگرفتم ، خانواده همسرمم کمکی نکردن که به جاش مثلا ماه عسل بریم یا چیزی، خودم میگفتم بعدا میگیریم ولی بعدا هم نشد ، طلبکار هم شدن تازه ،

دو سال هم عقد موندم آخرشم افتاد زمان کرونا بهونه خوبی بود😶 الانم که الانه حسترش به دلمه، منی که خیلی هم اهل عروسی نیستم اینو بهت میگم

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

من سه سال پیش عروسی نگرفتم ، خانواده همسرمم کمکی نکردن که به جاش مثلا ماه عسل بریم یا چیزی، خودم میگ ...

مرسی عزیزم که تجربه ات گفتی❤️🥺

واقعا متاسفم واسه خانواده ها...به ماهم کمکی نمیکنن طلبکارم هستن

مرسی عزیزم که تجربه ات گفتی❤️🥺واقعا متاسفم واسه خانواده ها...به ماهم کمکی نمیکنن طلبکارم هستن

بخدا من انتظار زیادی نداشتم، فقط به نظرم وقتی کسی واسه پسرش زن میگیره حداقل هارو باید انجام بده ، نمیگم هیچ وقت انجام ندادن ولی یهرفکری برا عروسی باید بکنن ، اگه دختر و پسر عروسی نمیگیرن به جاش باید یه کاری انجام بشه که حداقل بگن عروسی نکردیم ولی فلان کارو کردیم چه میدونم مثلا خونه خریدیم یا یه خونه بهتر اجاره کردیم یا مثلا یه مسافرت خوب رفتیم، الان دیگه همه چی عوض شده ولی دائم دارن ما رو با زمان خودشون مقایسه میکنن 

ایشالا که بهترينا برات رقم بخوره، خوشبخت باشی عزیزم 

بخدا من انتظار زیادی نداشتم، فقط به نظرم وقتی کسی واسه پسرش زن میگیره حداقل هارو باید انجام بده ، نم ...

هعییی روزگار چی بگم والا...دقیقا درکت میکنم...مرسی عزیزم توهم خوشبخت ایشالله😘😘❤️☺️🌹

مرسی عزیزم که تجربه ات گفتی❤️🥺واقعا متاسفم واسه خانواده ها...به ماهم کمکی نمیکنن طلبکارم هستن

من خیلی اشتباه کردم ، ما حتی فیلم و عکس نداریم، حتی لباس عروس نپوشیدم ، گفتیم بعدا ، بعدا دیدم همه چی رو باید خودم رو به راه کنم همسرم به زور خرج زندگی رو میرسه ، دیدم انتطار دارن با پس انداز خودم همه اینکاررو بکنم تا بتونیم بریم واسه عکس و ... که منم نکردم ، الانم همه فهمیدن خساست اونارو