2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم دعوام شدبیان

203 بازدید | 13 پست

سلام واقعا نمیدونم چی بگم سر اینگه شوهرم اونارو با ماشین جایی میخاستن برن نبرده میگه بمیره چرخا ماشینش سر قبرش بچرخه حالا من از حرفش ناراحت شدم گفتم نباید این حرف رو میزدی همه درگیر زندگی خودشونن با من باد کرده 

اهمیت نده تو حرف بدی نزدی ولی اون زده!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدا سرت که باد کرد بد نگفتی که الان ناراحتی بزار انقد خودشو بخوره که نابود شه خواهری که دلش بیاد برا ...

من این حرف رو زدم نوشته فک میکردم تو خوبی تو پدر جد بقیه ای 

برای هیچکی کاری نکرده ولی از همه توقع داره

بد عادتش کردین خب 

مردم زندگی ندارن؟ فقط برا ایشون تلاش کنن؟😒

نمیخوام حرصتونو زیاد کنما ولی واقعا اینجور آدما رو جاش نشونین بدتر پر توقع میشن 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤

بد عادتش کردین خب مردم زندگی ندارن؟ فقط برا ایشون تلاش کنن؟😒نمیخوام حرصتونو زیاد کنما ولی واقعا این ...

دیشب جوابش رو محترمانه دادم گفتم مثلا همین شوهرت برا خواهراش چه کار کرده ؟ درگیر زندگی خودشه دیگ 

دیشب جوابش رو محترمانه دادم گفتم مثلا همین شوهرت برا خواهراش چه کار کرده ؟ درگیر زندگی خودشه دیگ

واااا بگو میخواستی درگیر زندگی تو باشه؟ اگه شوهر خودش ب فکر زندگی اون بود الان آویزون بقیه نبود 

از این به بعد بزا شوهرت جوابشو بده خودتو با همچین آدمی درگیر نکن

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤

واااا بگو میخواستی درگیر زندگی تو باشه؟ اگه شوهر خودش ب فکر زندگی اون بود الان آویزون بقیه نبود از ا ...

شوهرم رو نمیده ولی من دلم براش میسوخت 

دیشب ولی جوابش رو دادم گفتم ده ساله دارم سکوت میکنم ک بقیه ناراحت نشن یه بارم بزار بقیه ناراحت شن