2777
2789

به نظر خودم دوتا راه بیشتر ندارم فعلا غیراز طلاق که اولویت آخر هست

مشاورم گفت وقتی اومد بگو میخام لباس مجلسی بخرم از توی دیوار ببین عکس العملش چیه میگه بخر یا میگه ن اینا خوب نیست 

یه راه دیگشم که خودم به مشاور گفتم اینکه 

وقتی اومد گوشیشو به یه بهونه ای بگیرم بعد یکم خوش و بش بکنم برم توی اتاق بعد.. بیام بعد بهش بتوپم 

بگم چند روز پیش دیدم پیام هایی که به آگهی لباس مجلسی داده بودی رو پاک کردی رفتم خودم بهشون پیام دادم دیدم چه هرزه هایی هستن ن لباس فروش

بعد دیگه کوتاه نمیام تا ببینم چیکار میکنه اصلا زیر بار میره یا نه 

فقط نمیدونم چی بهش بگم از بس که حالم بده دستام میلرزه میترسم از استرس نتونم اونجوری که باید بترسه حساب ببره و دیگه دنبال همچین کاری نره

نظر شما کدومه؟

خودم دومی 

احساس میکنم وقتی بگم میخام لباس بخرم بدتر شک کنه که من میدونم چیکار داره میکنه

اگه خیانت در حد چت هست به روش نیار اصلا بنظرم 

اگه میخوای باهاش زندگی کنی 

فقط بیشتر حواستو جمع کن اگه 

هنوز باهاشون در ارتباطه که مدرک جمع کن 

با اجرا گذاشتن مهریه بترسونش 

اصلا نمیخواد قبلش چیزی بهش بگی 

اگه تموم کرده ولش کن فقط حواست به زندگیت باشه بیشتر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه خیانت در حد چت هست به روش نیار اصلا بنظرم اگه میخوای باهاش زندگی کنی فقط بیشتر حواستو جمع کن اگه ...

نه تموم نکرده داره شروع میکنه که من متوجه شدم و گفتم تا کار بجای باریک کشیده نشده جلوشو بگیرم و بترسونمش و بگم ابروتو میبرم فقط درحد شماره بوده که از طرف میخاسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تموم نکرده داره شروع میکنه که من متوجه شدم و گفتم تا کار بجای باریک کشیده نشده جلوشو بگیرم و بترس ...

خب پس بترسونش 

ببین اگه طلاق براش حرمت داره یا از ابروش میترسه 

برو درخواست طلاق بده این تعریضه نویسها بنویسن 

درخواست رو بزار رو اپن بعد وقتیکه اومد بهش بگو فردا صبح اول وقت دادگاه اگه دیدی خیلی پافشاری کرد گفت چرا و فلان و دوستت دارم بگو پس اینا چیه پیامکا و فلان 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب پس بترسونش ببین اگه طلاق براش حرمت داره یا از ابروش میترسه برو درخواست طلاق بده این تعریضه نویسها ...

اره اما شرایط یکم فرق میکنه ما توی خونه زندگیمون نیستیم ما اومدیم ماموریت تهران و من پیش مامانم اینا هستم با بچه ی سه ماهم 

شرایط درخواست و اینارو ندارم برم بیرون انجام بدم میدونی 

گفتم اولین مرحله بحث و ترسوندش باشه 

حتی حرف طلاقم بتونم پیش میارم من اصلا نمی‌ترسم 

شما از کجا فهمیدیذ چرا جدیدا اقایون گند کاریاشون رو حذف نمیکنن یعنی براشون مهم نیس خانومشون بفهمه

تاپیک قبلی هام کامل گفتم 

اتفاقی دیدم پیام داده شستم خبر دار شد و شک کردم بهش

اره اما شرایط یکم فرق میکنه ما توی خونه زندگیمون نیستیم ما اومدیم ماموریت تهران و من پیش مامانم اینا ...

یجوری بترسونش و بهش بفهمون که برا تو طلاقم بگیری مهم نیست که فک نکنه هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه 

اگه باره اولشه فرصت خواست فرصت بده ولی اگه بازم چیزی دیدی برگشتی خونه جدی اقدام کن