2777
2789
عنوان

موهام دکلره کردم بیایید

50 بازدید | 6 پست

موهام دکلره کردم رنگ بنفش شامپویی زدم اصلا یه دست بنفش خوشرنگ نشد رفتم ارایشگاه بهم گفت واریاسیون با اکسیدان بزن زدم الان خیلی تیره است چکارش کنم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بشوری کمرنگ میشه و ب مرور میره

روی دکلره هررنگی بزنی بعد چن جلسه حموم و شامپو رنگ دکلره زیرش میزنه بیرون

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بشوری کمرنگ میشه و ب مرور میرهروی دکلره هررنگی بزنی بعد چن جلسه حموم و شامپو رنگ دکلره زیرش میزنه بی ...

اها اره اینم فانتزی میخواستم بنفشش پیدا بشه روشن بشه گفتم نکنه بنفش نشده باشه 

اها اره اینم فانتزی میخواستم بنفشش پیدا بشه روشن بشه گفتم نکنه بنفش نشده باشه

روی دکلره رنگ شامپانی بگیری خوب میشه ی مقدار هم داخل رنگ واریاسیون بنفش بریزی خوبه

حالا ک شما رنگ کردی ااگه ب دلت نیست حموم بری بشوری بهتر میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻