2777
2789
عنوان

روضه برای حضرت رقیه تو روز شهادتش

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشیدلطفا برای دخترم دعا کنید

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین 

قبول باشه میتونی اجرا کن استرسم نداشته باش با خذنمایی که روضه میگیرن حرف بزن اونا هم بلدن راهنمایی م ...

اخه من تو محل کسی رو نمیشناسم و در نمیام بیرون بنظرتون بد میشه مثلا فردا نانوایی رفتنی به هر کی تو خیابونمون دیدم بگم ؟؟؟!

بله حتما

ببین تو استرست خونته،اولا ک هیچکس ب خونت نگا نمیکنه،اما اگه استرس داری،این خانوما هستن تو محله جلسه قران دارن،اینارو پیدا کن کمکت میکنن،اگرم دیگ استرست حاد من جات بودم ب نیت حضرت رقیه غذا یا همین ساندویچ معمولی سبزی و پنیر مثلا میپیچیدم میزاشتم سبد میچرخیدم تو شهر میدادم ب این بدبخت بیچاره های گوشه خیابون،حضرت رقیه اینو قبپل نمیکنه؟

اگه فامیلاتون بیان کافیه چندتام همسایه حتما نباید شلوغ باشه  ، میتونی هم معمولا توی مساجد یه گروه قرآنی  هست به همونجا بگی 

به هر حال خواهش میکنم برای  پسر و دختر منم دعا کنم منم درگیرم 

حالا پک هم درست نکردی اسباب بازی دخترونه پسرونه بذار میتونی کتاب داستان با محتوای عاشورا یا امام حسین و امام زمان هم  بگیری و برای دخترها یه گیر مو هم کنارش بذاری

ببین تو استرست خونته،اولا ک هیچکس ب خونت نگا نمیکنه،اما اگه استرس داری،این خانوما هستن تو محله جلسه ...

چرا اتفاقا میکنه 

من اول میخواستم سفره بندازم با دیدم با متراژ خونه ام فقط خاله ام اینا و چند تا فامیل میشن و بهلاوه به مستحقی نمیرسه سر همین دلن رضا نشد برای سفره

تصمیم گرفتم همون روز غروب پک هدیه و‌خوراکی برای بچه ها درست کنم برم به بچه های کار و بعد هم به جایی که بچه های کوچیک و بی سرپرست رو نگه میدارن هدیه بدم 

ولی نمیدونم واقعا این استرس خونه از کجا میاد و علتش چیه

اگه فامیلاتون بیان کافیه چندتام همسایه حتما نباید شلوغ باشه ، میتونی هم معمولا توی مساجد یه گروه قر ...

ای خدا هیچ مادری بیماری و مشکلی بچه اش رو نبینه 

و ایشالا که بچه های شما هم مشکلشون رفع میشه🙏🥹