2777
2789
عنوان

اکانت مامانم

47 بازدید | 10 پست

من امشب اتفاقی با شماره مامانم اینجا وارد شدم و خبر نداشتم مامانم اینجا اکانت داشته.

مامان من چند ساله فوت شده.

و من اینجا رو باز کردم و کاری جز گریه نمی‌تونم بکنم.

اینکه درباره من می‌نوشته، درباره دغدغه هاش، همه جا به من اشاره می‌کرده. اینکه حتی اسم اکانتش هم ترکیبی از اسم خودمون دوتاست.

دلم برای مامانم خیلی تنگ شده.

این چند سال من فقط نفس کشیدم. نتونستم زندگی کنم. حتی برای یک ثانیه هم نتونستم زندگی کنم.

مامان من بهترین آدم این دنیا بود.

مامانم همیشه بهم میگفت دردونه من و تو فقط همدیگه رو داریم. و من الان هیچکس رو ندارم. هیچکس هیچکس هیچکس. 

فقط دلم می‌خواد صورت قشنگش رو یک بار دیگه تو دستام بگیرم. فقط دلم می‌خواد یک بار دیگه موهام رو برام ببافه.

من خستم. کلافه ام. من هرگز قرار نیست خوب بشم. من هیچ وقت قرار نیست خوب بشم. من مامانمو می‌خوام. من مامان قشنگم رو می‌خوام.

منم مامانمومیخوام🥺🥲🥲

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم 🥺🥺🥺🥺🥺روح مامانت شاد

خیلی قلبم شکست

میدونم دردت قابل تسکین نیست

اما امیدوارم و  از خدا میخوام بهت آرامش بده و ادامه زندگیت سرشار از خوشبختی باشه

قطعا این آرزوی مامانت هم هست  

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥