2777
2789

داشتیم چت میکردیم یهویی بحثو کشوند به ... جاها 

بچه ها ۲ سال دوست بودیم ولی خیلی خیلی خجالت میکشم ابنطوری میگه الان میخوام بحثو عوض کنم میترسم مثل بار قبل قهر کنه

خب منم زمان نیاز دارم بتونم احساس راحتی کنم انقد باز با هم صحبت کنیم

الان رفته ماشین توی پارکینگ جا به جا کنه نوشته الان میام حرفا دارم برات

خیلی باز دربارش حرف میزنه من هنوز شرمم میشه 

چیکار کنم؟ آفلاین شم بگم خوابم برده؟ یا بهش بگم راحت نیستم؟ بار قبل بحثو پیچوندم دعوای بدی شد میگفت دوستم نداری

ای خدا چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

دو هفته دیگه عقدمونه

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ

یا خدا 

عقد کنید دیگه انفجاره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو مزه اش بعد عقده 

اگرم دیدی جبهه گرفت بگو تو پاکی ومعصومیت و شرم منو دوست داشتی ک داری میگیریم دیگ 

اگ غیر اینه میرفتی ی بی حیا میگرفتی دیک 

الانم الکی دلمو نشکن

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧

وای فکر کردم با هم دوستید گفتم حق داری 

الان آخر متنت دیدم نوشتی نزدیک عقدتون 

دیگه شما نامزد هستید این حرفا تو نامزدی عادی 

بخوای فرار کنی سردی میاره اونم فکر میکنه دوسش نداری و ازش سردی 

یا خدا عقد کنید دیگه انفجاره

بخدا برای لیزرم انقدر خجالت میکشم اون که خانمه

اینو اصلا نمیتونم تصور کنم الان چی بهش بگم؟

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ

مثلا چی می گه

از فانتزیاش می گه؟

بگو بزار بعد عقد درباره ش صحبت می کنیم مفصل

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بگو من خجالت میکشم شرمم میشه اجازه بده یکم که باهم راحت شدیم بعد عقد راجبش حرف بزنیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

راحت باش دیگه برا خودته بالاخره مرده اشکالی نداره بنظرم بذار بگه حرفاشو این دورانم تموم میشه قدرشو بدون تو بیشتر بگو اره و خوبه و .. خلاصه بگو چیزی واضح نگو اگه روت نمیشه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰