2777
2789
عنوان

تا حالا شده

417 بازدید | 23 پست

دخترا تا حالا شده تو اینستاگرام از یه پسری که خوش چهرس و تحصیل کرده مثلا استخدام رسمی یک شرکت بزرگ. و پولداره یعنی همون ماشین و خونه خوب داره ولی مجرده واز نظر اخلاقی سنگین  طوری که فالوراش فقط همکارای مرد و خانم ها هم فقط خواهراش هستن.و همشریتون تو یک شهر باش زندگی می کنید خوشتون بیاد برای نزدیک شدنش چه کردید..اصلا تا حالا پیش اومده واستون فقط تو اینستاگرام نه جای دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اینستا و کلا شبکه مجازی ندارم باورش سخته اما ندارم همینجا نی نی سایت میام 

علاقه نسیه ایی هست ازدواج نمیشه دانلود کرد 

تو واقعیت میان کلی هم تحقیق میکنی اخرش تو زرد از اب در میان وای به حال فضای مجازی ک اجاره کردن چند تا جای شیک و ماشین مدل بالا برا عکس کار سختی نیست

مراقب باش

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

پیش اومده

یعنی حضوری هم دیدمشو مورد تایید بوده

ولی میترسم اینستا فالوش کنم فکر بد کنه🙄🙄در واقع درست فکر کنه😅😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(