2789
عنوان

عضویت اقایون ممنوع شود؟نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 61 پست
از آقایون واجب تر باید عضویت کسایی ک صلاحیت ندارن حذف بشن امروز متوجه شدم نباید تو این سایت صادق بو ...

واقعا. 

دور از حضور حضار خانومایی هستن که رسما مشکل روانی دارن پر ازکینه و عقده و حسادت ان 

قشنگ جولان میدن و افکار بقیه رو مسموم میکنن، یا افکار پوسیده و مرد پرستانه دارن و ....

تعدادشونم کم نیست 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از سال 88 عضو هستم قبلش هم خواننده خاموش دو مدیر اول نی نی سایت مرد هستن کلی عوامل پشت صحنه همانطور که در عکس نمایشگاه بودن مرد هستن اینکه عضویت مرد ممنوع کنیم پاک کردن صورت مسئله هست بع نظر من زن و مرد یک خانواده تشکیل میدن تو نی نی سایت مردانی عضو بودن و هستن آنهایی که رعایت کردن وارد هر موضوعی نشدن همیشه قابل احترام بودن و هستن مثل اقای شاهد اقای Men..اقای صابری و....یک سری هم چون تو هر موضوعی وارد میشدن از چشم افتادن مثل اقای ماهشهر در هر صورت به نظر من باشن ولی حریم خود را حفظ کنند همین..... 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

به نظرم بی نزاکتی وشوخی های بیجای بعضی از خانوما تو تاپیکای اقایون غیر قابل تحمل تراز عضویت یک آقا تو نینی سایته.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
میگه کد ملی وارد کنن برا عضویت 

راحت میتونن از کد ملی ،خواهر ،مادر یا حتی خانومشون استفاده کنن

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
من کلا با جدا کردن زن  و مرد تو اجتماع مخالفم . اینجا ام بخشی از اجتماعه .هرکی خودش باید بفهمه ...

حرفتون كاملا درسته

تا ما نخوايم كه همصحبتمون نميشن

خانم ها هم لذت ميبرن از همصحبتي باهاشون

هزاران بار گفته شده، پست نذارن

ولي بازم....

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

در ضمن خود من اوایل عضویت ام تجربه بسیار بدی از کاربر زن داشتم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
واقعا.  دور از حضور حضار خانومایی هستن که رسما مشکل روانی دارن پر ازکینه و عقده و حسادت ان&nbs ...

بله متاسفانه

بالاخره هر جا باید از اینجوز نخاله ها داشته باشه

تو خانواده پذیراشون نیستن میان اینجا خودشونو تخلیه کنن

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

بنظرم شجاعت داشته باشن و با اسم مرد هم ثبت نام کنن و در یک فضای متمدنانه حرف بزنن محترمانه هم حرف بزنن ن بگو بخندا نه حرفای درست و بجا اشکالی نداره حضورشون

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

من از مردای سایت اقای امیر فنی و دوست دارم خخخ دوباره سایتو خوشگل کرد😂😂😂

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

من زیاد زن زن مرد مرد نمیکنم. همونطور که از یه سری زن ها باید فراری بود از یه سری مردها هم همینطور. والا بها دادن به وجود یه گروه اهمیتش رو بیشتر میکنه سعی کنید انقد تاپیک نزنید. اگر انقدر براتون مزاحمن نادیده بگیرینشون. والسلام. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

عزیزم من خودم بشخصه اگه از سایتی خوشم بیاد و مونث توش راه ندن تیکِ مذکر میزنم

بنظرم اصلا نمیشه کاری کرد که مذکرها نیان مگه خودشون شعورشون برسه اینجا جاشون نیست که اونم بعید میدونم

دوباره میسازمت💪

خیلی مسخره س 

تمومش کنین

تا کی میخواین از مرد ها فراری باشین؟ کاری به کارتون نداشت که به پیشنهاد دوستی داد و رفت. این کارا رو میکنیم جامعه مون اینقدر مزخرف شده همه میخوان آقایان و خانم ها جدا باشن بعد میشیم کشور عقب مونده که خارجی ها بهش میخندن. مگه داریم؟ اگه بخوایم پیشرفت کنیم باید یاد بگیریم تو زندگی روزمره به صورت نرمال با مردها برخورد داشته باشیم 

خدا روزی رو نیاره که استقلال مالی نداشته باشم و از مردهای احمق خودشيفته درخواست ماهانه کنم...