2789
عنوان

عضویت اقایون ممنوع شود؟نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 61 پست

منكه خدايي اگه مرد بودم اين سايت هييييچ جذابيتي واسم نداشت بخام عضو شم 😏😏

مگراينكه فروشنده لوازم ارايش يا لباس زنونه بودم. واسه تبليغ ميخاستم بيام

هیچوقت فکر نمیکردم روزی برسه که کسیو بیشتر از خودم دوست داشته باشم  تااینکه مادر شدم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از هیچ مردی دفاع نمیکنم،اما طرفدار جامعه ای هستم که رو به پیشرفت باشه 

در کل دنیا این بحث زن و مرد حل شده،فقط کشور ما مونده و کشور عقب مونده ای مثل عربستان

که هنوز بین زن و مرد تفاوت قائله

تا وقتی که باشند زنانی که مثل عصر جاهلیت مرد ها رو همیشه و همه جا پس بزنند و ترش رویی کنند،البته فقط و فقط مردها رو......

همچنان مردان جامعه ی ما عقده ای باقی خواهند ماند.

باز هم میگم،مردی که اینجا عضو هست و مثل یک مرد توی اطلاعات کاربری خودش درج کرده عنوان مرد رو،اسم  و عکس کاربری خودش رو هم مردانه انتخاب کرده،واقعا مرد هست.

نه اون مردی که با اسم و عکس زنانه میاد،تا شناخته نشه و هر جایی بتونه راحت سرک بکشه

اگه هر تاپیکی وارد نشه،چه اشکالی داره وقتی ما این همه دانشجوی دختر و پسر داریم که در یک دانشگاه و سر یک کلاس می نشینند برای تحصیل در رشته ی زنان و.......

دخترم❤❤❤هلیااااااا

میان با اسم زنونه عضو میشن چ کاریه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

من که به بعضی کاربرای زنم مشکوکم که خانوم باشن از بس تو بعضی تاپیکها پستای میزارن که دور از شان یک خانومه 

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
میگه کد ملی وارد کنن برا عضویت 

کد ملی خار مادرشونو میدن اینقدر ک جلبن 😂😂😂

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)