2777
2789
عنوان

حجابم رو بردارم یا نه

53 بازدید | 5 پست

بچه ها من قصد مهاج.رت به آلمان دارم، خیلی مذ.هبی آنچنانی نیستم ولی خب بدم نمیاد حجا..ب داشته باشم اما بابام احتمالا بگه حجا..ب داشته باش بازم مطمئنم نیستم نظرش درین مورد چیه چون مذهبیه ولی اونقددد افراطی و سختگبر نیست که اگه ببینه اذیت میشم بگه نه حتما باید سرت کنی، شما فامیلای باحجا..بتون آلمان هستن؟ یا خودتون رفتین میدونین برخوردشون چجوریه؟چون اگه برم انشالله برا ادامه تحصیل و اینا میخوام برم و برام مهمه بتونم کار داشته باشم، خدا کمکم کنه..

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

عزیزدلم وقتی میگی خدا کمکت کنه پس قطعا معتقدی بخاطر خدایی که مطمعنم‌ دستت رو میگیره و امام حسین حجابت رو حفظ کن مطمعن باش تاثیرش تو زندگیت می‌بینی

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم وقتی میگی خدا کمکت کنه پس قطعا معتقدی بخاطر خدایی که مطمعنم‌ دستت رو میگیره و امام حسین حجاب ...

چشم

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان کشوای خارج خیلی ها حجاب دارن دیگه حجاب براشون عادی شده. قبلا کمتر بود و سخت میشد حجاب داشت اما الان بیشتر شده و تقریبا میشه آدمای با حجاب زیادی دید. شاید باور نکنی اما حجابشون از ایرانی ها خیلی بهتره