2777
2789

من موهام بلنده تا زیر باسن، و سر عوضی بازی های دوستم موهام موخوره گرفته و رفته رسیده به بالا، نوکشون رو کوتاه کردم ولی وسط موهام چند تایی به چشم میخوره، جلوی موهامم چتری زدم، پنج ساله این موهای بلندم همراهم هستن، میخواستم ببینم کوتاهشون کنم یا نه؟ دلم تنوع شدید میخواد اطرافیانم درست راهنمایی نمیکنن مامان و بابام میگن نه ولی خواهرم میگه موهاتو کوتاه کن موهات سالم نیستن🤦🏻‍♀️موندم تو دو راهی، از یه طرف نوک زنی میکنم بی فایدس بخاطر موخوره از چشم افتادن از یه طرفم میگم وایییی نه موی بلند خیلی دلبره واقعا چه خاکی به سر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موخوره گیری کن

بازم در میان 😑حس میکنم موهام خیلی کم پشت شده قدیما خیلی پرحجم بودن ولی الان نه اصلا 🤦🏻‍♀️فقط هم گیس میکنم ميندازم پشت 😭اصلا رسیدگی نکردم 

بستگی به شخصیت خودت داره اگه عاشق موهاتی ابن کارو نکن موخوره رو همه. دارن چون اکثرا وقتی کوتاه میکنن پشیمون میشن مگر اینکه شخصیت خیلی جسوری داشته باشی و از کارت پشیمون نشی پنج سالی طول میکشه موهات دوباره به اندازه ی الانش بشه 

بستگی به شخصیت خودت داره اگه عاشق موهاتی ابن کارو نکن موخوره رو همه. دارن چون اکثرا وقتی کوتاه میکنن ...

رشد موهام خوبه دو سال میکشه ولی چون نوک گیر کردم بخاطر موخوره ها انقد شدن وگرنه تا الان باید خیلی بلند تر میشدن 😭دوست بدجنسم با دستگاه خرابش موهام صاف کرد سوزوند نمیبخشمش

منم موهام بلندبود پارسال تاسرکمرم چقدر خوشگل بودن 

سرلجبازی باشوهرم کا گفت موهاتو نباف نده بیرون رعتم کوتاه پسرونه زدم 

چندوقت فقط دبرس بودم

الان تا سرشونه هامه آرزومه دوباره بلندشه

پیشنهادم ابنه که کوتاه نکنی

واسه موخوره آرایشگاهها ازاین شونه های موخوره گیری دارن که نیازی به کوتاه کردن نداره

من موهامو چندسالی هست پسرونه کوتاه میکنم،واقعا راحت بودم ، بخصوص وقتی حموم میرم اگر مطمعنی به این زو ...

آره واقعا شبا گردنم درد میگیره نمیتونم راحت بخوابم چون گیس میکنم عین قلوه میمونه وسط گردنم 🤧

بستگی به شخصیت خودت داره اگه عاشق موهاتی ابن کارو نکن موخوره رو همه. دارن چون اکثرا وقتی کوتاه میکنن ...

فک کن برم کوتاه کنم فرداییش ازدواج کنم 😂😂😂وای چقدر بد میشه خواستگار پیدا بشه بعد کوتاهی