2777
2789

تاحالا کسی نور چراغ قوه یا فلش گوشی گرفته رو شکم برا دیدن حرکات جنینش؟ من هفت ماهمه اینکارو کردم ی تکونی خورد ولی نگرانم نکنه ب چشماش اسیب زدم؟  فقط دو س تا نقطه متفاوت  نور نزدیک شکمم کردم 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه اون نور مگه اشعه xهست ک از ۷ لایه عبور کنه و صاف بخوره تو چشم بچه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اين تاپيك خودتو ازش اسكرين شات بگير دو سال ديگه خودت در مورد اين حرفت نظر بده . الآن هورمون ها كم و زياد شده ترس و شك و استرس و ... زياد شده . با ساده ترين مسائل به هم ميريزي . نور فلش موبايل كه اامواج ماكرو ويو نيست از شكمت رد بشه . هر كي نور فلش موبايل بگيره رو شكمش بچه ش مادر ستيز ميشه . 

عجیبه اون نور مگه اشعه xهست ک از ۷ لایه عبور کنه و صاف بخوره تو چشم بچه؟

ی مادر باردار همیشه نگرانه اول یکاری میکنیم بعدش پشیمونی کل وجودمونو میگیره 🥺

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
نمیدونم والا واسه منم سواله شما هم بارداری؟

فک نکنم آخه 

چون اون همه چربی و عضله اینا هست 

انقدر قوی نیست 

اینطور باشه ک باید ب شکم نور زیاد هم نخوره 

خودتو نگران نکن 

ن باردار نیستم ولی برام از ته دل دعا کن این ماه دیگه بشم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!