2777
2789
عنوان

◽موزیک قفلیتون رو بگید◽

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیرخوشنگار، مگه دست خودته

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
تو افسانه عشقی تو قصه هاییگناهه وگرنه میگفتم خدایی :)))💔

خیلی قشنگه این آهنگ پاشایی🥲💔

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

تمام اهنگ های سیاوش شمس و حبیب و حمیرا رو هر چقدر گوش بدم سیر نمیشم 

ولی الان مدتیه رو اهنگ دختر بندری شهرام کاشانی خدابیامرز قفلی زدم 

قبلش هم رو اهنگ من و دل بلک کتس قفلی زده بودم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

you , you are my universe 

and I just want to put you first 

چند وقته این افتاده تو مغزم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

سبب شادمهر 

بلک سوان بی تی اس 

زیرو کلاک بی تی اس 

لاو سیک گرلز بلک پینک 

کوه گوگوش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.