2777
2789

اولین بارم بود رفتم پاپ اسمیر،بلد نبود رو صندلی بشینم همونجور بدون شلوار نشستم دکتر اومد تو گف عه حاضر نیسی هنوز گفتم ن خجالت میکشم گفت نه پاهاتو باز کن و بذار رو این لبه ها وایییی مردم ازخجااالت.دستامو گذاشتم صورتم از استرس مردممم😂😂😂از ی طرف خندم گرفته بوددد ولی درد داشتا..شما وقتی میرین معاینه اینا ریلکسین؟یا خجالت میکشین؟

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار رفتم نوار ققلب 

شلوار رو کار نداشت 

گفت لباستو کامل بده بالا  باید اون بیل بیلک هارو وصل میکرد رو قفسه سینه

اولین کسی که سینه هامو دید😂😂😂🤬مردم از خجالت 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
من عفونت دارم از خجالت جرعت رفتن ندارم😶🥺

چرا عفونت گرفتی؟ 

بخاطر رعایت نکردن بهداشت تناسلی؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
من یبار رفتم نوار ققلب شلوار رو کار نداشت گفت لباستو کامل بده بالا باید اون بیل بیلک هارو وصل میکرد ...

خیلی بده والاه من خیلی خجالت کشیدم

همین؟!

برا نود و نه درصد همینه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من عفونت دارم از خجالت جرعت رفتن ندارم😶🥺

اتفاقا منم عفونت داشتم ولی ترشحاتم کم بود دکتره دوتاپماد نوشت گفت قبل اینکه بیای پاپ اسمیر پمادی چیزی استفاده نکردی منم گفتم نه...درحالیکه شبش استفاده کرده بوددمم🥲

اتفاقا منم عفونت داشتم ولی ترشحاتم کم بود دکتره دوتاپماد نوشت گفت قبل اینکه بیای پاپ اسمیر پمادی چیز ...

باید میگفتی بهش 😂روزی که رفتی جواب نشون بدی بگو بهش...من از خجالت یه بار برای عفونت دکتر رفتم گفتم مجردم معاینه نشم