2777
2789
همه کارها و خودش انجام داد،تاکید میکنم همه رو با اینکه دوتا برادر داره،حتی ریسه های چراغونی منزلشونم ...

من ک همش گریه ام میگیره هر چی مشکل حداقل ذوق دارم ولس عروسی اما اون کلا بیخیاله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جفتمون تک فرزند بودیم و یه مقداری کارها به عهده ی خودمون بود ، بقیه اش رو دوستای صمیمیمون انجام دادن 😄😄 دمشون گرم 

اگه شرایط اینکه خودتون کارهاتون انجام بدین دارید حتما خودتون پیگیر باشید 

خوشبخت بشییی🩷🩷🩷🩷

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خب عزیزم شاید کار داره شاید کلا مدلش اینه من با این که بعد 5سال دوستی به شوهرم رسبدم و کلی ذوق داشتم تو هیچ مراسمم هیچ کاری نمیتونستم بکنم حتی وقتی برام خونچه میوردن اصلا دستم به هیچ کاری نمیرفت لباسامم بقیه اتو میکردن

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
در عمل چی گلم

مثلا دیشب ک خیلی گریه کردم اومد خیلی باهام خوب بود و گفت همه چیو حل می‌کنه اما بخاطر اینکه خونوادش عروسی گرفتشون تقریبا کنسل شد منم باهاشون خوب نیستم این باعث مشکل شدانگار شد لج اون با من

اسی بشین منطقی فکر کن با مشاور صحبت کن همین الان تمومش کنی خیلی بهتره اگه مشکلاتتون جدیه زیر یه سقف ...

ما تو خونه خودمونیم اشتباه کردم رفتم کاش خونه بابام بودم تا عروسی