2777
2789

خانما ممنونم که اومدین تو تاپیک

من هیچوقت تجربه ی یبوست نداشتم

الان ماه ششم هستم تقریبا یک هفته است که یبوست وحشتناکی گرفتم دارم میمیرم ت رو خدا اگه تجربه دارین دریغ نکنین

این مواردی ام که ذکر میکنم امتحان کردم همشو

آلو  و هلو میوه های تابستونی دیگه مثل گلابی و انگور

برگه ی میوه ها رو داخل آب ریختم خوردم

کره خوردم

آب زیاد خوردم

هندوانه 

گیلاس خیلی زیاد (قبلا اسهال میشدم )

خاکشیر

سبزی 

کاهو

دیگه نمیدونم چه غلطی باید بکنم 

از یبوست شدید دیگه معده ام ورم کرده و داغونم حالت تهوع گرفتم باز

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

عزیزم دکتر شربت میده بهش بگو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دکترت بگو برات داروبنویسه .یاسوال کن اگه مشکلی نداره صبح ناشتا۱قاشق چای خوری اسفرزه بریزتوی آب جوش وبخور 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چای نسبتا گرم بخور یه لیوان پر مثلا و راه برو یه نیم ساعتی 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

آلو بخارا

انجیر

روغن زیتون هرروز یه قاشق بخور

انگورم خوبه

میوه زیاد بخور درصد فیبرت نیاد پایین

پیاده روی برو

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

شیاف گلیسیرین خوبه ،شیاف بیزاکودیل هم عالی حالا از خریدنی از داروخونه بپرس ببین دوران بارداری ضرر نداشته باشه ،دکتر برو بهت شربت بده در کنار غذا مصرف کنی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

شربت ملین 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو