2777
2789
عنوان

کیا کار در منزل میخوان

693 بازدید | 37 پست

سلام  وقت  بخیر

♻️ نحوه  کار به اینصورت هست که شما  با  مشتری هایی  که محصول درخواستیشون را  بهمراه شماره  تماسشون ارسال  کردند

تماس گرفته و اگر محصول را  میخواستند ادرس دقیق و  کامل از  مشتری  گرفته و ثبت  میکنید

🔴بازاریابی  به هیچ  عنوان  نمیباشد

🔴تایید گیری  سفارشات مشتری میباشد

🔴همه  روزه  فعال  هستیم حتی  روز تعطیل

🔴به شما پنل ثبت سفارش و اموزش کامل داده  میشود و شما سفارش مشتری را  ثبت  میکنید

🔴شماره  مشتری و  محصول  درخواستی (توضیحات و  قیمت )  همه   برای  شما  نمایش  داده  میشود

🔴با  مشتری  خیلی محترمانه و خوش برخورد صحبت  کرده  ،اگر موافق به خرید  بودن  اسم و مشخصات کامل را  وارد  میکنید  و  در  نهایت  ثبت  سفارش انجام  میشود

🔴کار  فقط پورسانتی میباشد

نسبت  به ارسال محصولات   و  برگشت ، بهتون پورسانت تعلق میگیرید .

🔴حداقل تماس روزانه 70 تماس میباشد (نهایتا سه الی  چهار ساعت  تایم  نیاز  دارد  بستگی  به  میزان  سرعت  هر  فرد)

🔴برای شروع  سیم کارت  ایرانسل  نیاز میباشد(سیم  کارت  توسط  شخص  تهیه  میشود)

🟢🔅🔅سوالی  دارید  بفرمایید🔅🔅

ساعت کاری :  از 9صبح شروع  میشود وتا قبل 10  شب میتونید   تماستون را  تکمیل کنید(ابتدا  9  صبح  مشغول  که  کامل  به  مراحل  کار  مسلط  شوید

فروشگاه ارزونی می مارکت

دقت کنید اصلا بازاریابی نیست خود مشتری محصول رو دیده درخواست داده شما فقط تماس میگیرید بابت آدرس و سایز همین،هرکی خواست به تلگرام مدیر پیام بده

Fr_callcenter@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تضمینی هست یک ماه تایم بذاریم تماس بگیریم بعدش حقوق بدن؟

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
نه هیچ هزینه ای نمیخواد الان عکس حقوق هارو میفرستم

تو کجا محصول رو میفروشین؟ اینستا؟تلگرام؟ 

چرا باید با شماره شخصی خودمون باشه؟

خو ی پیج بزنید اونجا پاسخوگوی مشتری باشیم

روزی چقدر درآمد داره.؟ حدودا

روزانه نیست ماهنس شما تقریلا رو،ی ۷۰ تا تماس رو باید داشته باشید که هرکدوم از تماس ها نهایت یک دقیقه ای نیم طول میکشه من خودم نهایت ۳ساعت کار میکردم

چه تضمینی هست یک ماه تایم بذاریم تماس بگیریم بعدش حقوق بدن؟

عکس حقوق هارو فرستادم من خودم ۳سال کار کردم الان وقتش رو ندارم واقعا عالی بود از همه ی کارا راحت تر بود چون من قبلا ۵۰۴۰ هم کار کردم ولی پدرم دراومد اونجا 

تو کجا محصول رو میفروشین؟ اینستا؟تلگرام؟ چرا باید با شماره شخصی خودمون باشه؟خو ی پیج بزنید اونجا پاس ...

تو همه برنامه ها تبلیغ دارن ولی روزانه ۲۰۰۰۰ نفر درخواست میدن ما باید تماس بگیریم بابت ادرس و سایز،و مشخصات